Zajtra mám prímačky. Pamätáte si na tie svoje, ako bolo ?? Prijali vás na prvý krát ?? Báli ste sa, a ako dlho ste sa učili ?? Proste držte palce a všetko čo sa držať dá, a jedným prstom mi môžte niečo napísať (!
heeh no hejky príjimačkky si pamätám veď to bolo len pred rôôčikom aa boli no...vlastne neboli ťažké,len proste stres a všetko...bude tam to čo sa opakuje každý rok...nič nové...ak maš prepracované príjimačky z predchádzajúcich rokov nemáš sa čoho báť,budú tam tie isté typy príkladov len iné zadanie...noo...a ee neprijali ma...šla som na odvolanie...a som tam
Robil som primacky na gympel cca pred 9 rokmi takze si pamatam malo ale viem ze ma zobrali hned na prvykrat, bol som v TOP15 a neboli nejako extra narocne.
hmmm velmi malo škol robi teraz prijmacky...ale pre mna boli uplne pohode..na jednu skolu ma uz vzali takze som to mala u riti....bola som pokojna bez stresu a spravila som ich...je to trocha aj o psychike
naposledy som sa ucila pred monitorom a na skusky som isla len tak aby som nesedela v skole...potom som si uvedomila, ze tam chcem ist a mohla som sa aj ucit no bolo neskoro..prijimacky som urobila no nezobrali ma ale na odvolanie som to zvladla
ja som sla na gymko bez prijimaciek..ale robila som este na 1 skolu...ale ked tam uz budes sediet bude ti to jedno...aspon mne bolo ani som nebola vystresovana... Pohodaa.a...ale ucila som sa dost...aj na monitor aj vseobecne...lebo som sla na bilingvalne spanielske A ty kam ides??
už mám po nich, ešte zajtra talentovky ale to dúfam bude ľahké (! Podľa mňa bola sloviny ako pre blbých a matikou som nikdy nemal problém. No uvidíme čo a ako (!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov