Môj problém spočíva v tom, že som v 8. ročníku na základke. A bohužiaľ sa ma už dotýka nová reforma učiva.. Len chcem povedať, že z matiky nevieme takmer nič a cítim sa jak dement (ako všetci v mojom veku . Okej,viem pár vecí naviac, pretože ma učí bra
@littlest rátaj si príklady čo robíte v škole.. prepíš si to zadanie zvlast a snaz sa to sama vyratat.. lebo neviem jak vy, ale my v skole vacsinou iba odpisujeme z tabule
@littlest ja som na zš bola z matiky úplny debil ..síce ešte podľa sterej reformy ale na gympli ideme už podľa novej a matika je úplne primitívna...na konci osmej triedy som mala 4 z matiky a trz tam mám samé jednotky
vykašli sa na matiku a keď budeš budúci rok robiť monitor tak si kúp takú knižku že monitor 9 (alebo tak nejak) a z toho sa to nauč
vy NECHAPETE!! ja matiku viem, mam same jednotky, na hodinach sa nudim!! nie som tupa., ale chcem vediet viac, ved to je na hlavu že decka v mojom veku nevedia, čo je pytagorova veta, mocniny, odmocniny, ludolfovo čislo, rovnice atd. chcem povedať že moja generacia je vymleta a rada sa z nej vyradim a naučim sa viac DAKUJEM ZA POCHOPENIEE!!!
@littlest Trosku pokory, nasa generacia len zlenivela vplivom kvanta informacii. To preco som ti zlozil obdiv je to ze nie si leniva, nie nevymleta ale blba nie si , don't worry
@littlest vieš anglicky? ak áno, tak na youtube je jeden absolútne geniálny týpek ktorý má niekoľkostodielny seriál kde vysvetľuje matiku úplne geniálnym spôsobom, akurát ak aj vieš anglicky tak ti potom môžu robiť problémy tie výrazy a názvy vecí lebo sa ich uňho naučíš anglicky a v škole ich od teba budú chcieť slovensky... každopádne tu je odkaz
@littlest skús sa pozrieť na nejaké semináre (pre ZŠ sú to napr. žilinský SEZAM » sezam.sk , či Pikomat » pikomat.sk ). Možno to nie je úplne školská matika, ale vie to veľa naučiť, a nudiť sa pri tom zrejme tiež až tak nebudeš. A tieto semináre nielenže odchovávajú fakt dobrých matikov, ale môžeš tam aj spoznať veľa super ľudí a tak... just sayin'
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@lenaska1 to hej občas odpišem .. ale všetky priklady viem a to hovorim s čistym svedomim, z pisomiek mam same jednotky
@602 diky, to si checknem
@sugy1 v učebniciach? takmer nič, tak skoro sa nebudeme učiť ani pytagorovu vetu, mocniny a odmocniny, rovnice, sinus kosinus a tangens ani nehovorim
vykašli sa na matiku a keď budeš budúci rok robiť monitor tak si kúp takú knižku že monitor 9 (alebo tak nejak) a z toho sa to nauč
vy NECHAPETE!! ja matiku viem, mam same jednotky, na hodinach sa nudim!! nie som tupa., ale chcem vediet viac, ved to je na hlavu že decka v mojom veku nevedia, čo je pytagorova veta, mocniny, odmocniny, ludolfovo čislo, rovnice atd. chcem povedať že moja generacia je vymleta a rada sa z nej vyradim a naučim sa viac DAKUJEM ZA POCHOPENIEE!!!
» www.youtube.com/playlist?list=P...