potrebujem info o príjmackach na psychologiu bud na ff uk alebo na univerzite cyrila metoda v trnave alebo ruzomberok !!!!! suuurne ..z coho boli otazky pripadne ak ma niekto daky material odkupim!! dzenkuji vsetkym dobrym ludom
rabbitko: jop a ako mi ich das? a preco kupene nepomozu?
zayl: to som citala na tej stranke viem len ten prehad vo svete typu politika alebo geo alebo co...proste si neviem prestavit typ tej otazky ty si sa kde dostala?a ako moc si sa ucila? dotaznik?ako myslis novo sa registrovat ..ja som tu prvykrat
lawey: aj moj ..musi sa to podarit!tak mozno sa k tomu dako pretlcies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dalsia cast bola praca pod tlakom - tam bolo plno tazko pochopitelnych otazok, na ktore bolo malo casu. A potom na zaver dotaznik.
zayl: to som citala na tej stranke viem len ten prehad vo svete typu politika alebo geo alebo co...proste si neviem prestavit typ tej otazky ty si sa kde dostala?a ako moc si sa ucila? dotaznik?ako myslis novo sa registrovat ..ja som tu prvykrat
lawey: aj moj ..musi sa to podarit!tak mozno sa k tomu dako pretlcies