ahojte všetci! od soboty začínam chodiť na prípravku, ide tam ešte niekto ?? aké skúsenosti máte vy s touto prípravkou ? (ak ste ju absolvovali D) píšte všetko, čo vás/vám napadne
je to uplne zbitocne....ked vis matiku.....zaklady ekonomie z nosky sa nadrvis a jazyk je pohoda.....cize priprava su podla mna uplne zbytocne vyhodene prachy!
Nuz podla mna vcelku fajn. Preratas si priklady a dostanes to viac do ruky... Ak si nechodila na obchodnu ta ekonomia sa ti urcite hodi.
Btw wlax chcem vidiet tu nosku (ak nie si na obchodnej) kde ta naucia kedy sa posuva krivka dopytu dolava/doprava, marginalny benefit a cenu a vztahy medzi nimi, klam post hoc... a toto vsetko je na primackach, ziadne zaklady co ta naucia na NOSke.
Ja som tam bol a pomohlo mi to, nemusel som sa moc ucit doma a prinutili ma druhi ludia A nie len na EU mi to pomohlo, ale aj na UK, ale na to som sa vyjebal... Kazdopadne je to OK, spoznas buducich spoluziakov
tak ako hovori majlos len bacha na to ze v UK mas 8 prikaldov a rata sa ti aj riesenie (cize ziadne odpovede A B C D E (ako EUBA) ale ako na hodine matiky vypocitat na komplet cele)
jeej dakujem chodim na gympel preto som chcela ekonomiu..lebo som pocula o tych posuvoch kriviek..a to sa na noske ani nespomina..a matika..mohla by ist aj lepsie tak som zvedava ako tam zajtra budem stresovat ..a tesim sa na buducich spoluziakov
Na podobnych kurzoch mi vadi hlavne ich masovost. Kazdemu zaujemcovi o kurz by som osobne najskor odporucal zistit si, kolko ludi tam byva v skupine. Pokial je to viac ako 20, podla mna ten kurz nemoze dat cloveku vela. Mimochodom, ta ekonomia sa podla mna da naucit z tej knizky, co si ekonomicka vydava. Takze kazdopadne odporucam vsetky tri knizky z EU (matika, ekonomia a jazyk) ak sa tam chystas na prijimacky. Inak dostat sa tam uz nie je problem.
Ak sa chystas na FM UK, tiez si zozen tu zbierku z matiky, co tam maju. Vela ludi je z tej matiky zaskocenych, niektore veci su dost odlisne od toho, co sa bezne uci na strednych skolach.
skor chcem ist na eu a je to masovka ale napr z ekonomie nam diktuju plno veci navyse, co neni v tej knizke a ze by sme to mali vediet..a celkovo ti dost okato hovoria ze co bude na prijimackach
Ja som tiež chodila na prípravku, ale škoda času a hlavne peňazí. Po čase som sa na to vykašlala, pretože mi to vôbec nič nedávalo. Radšej sadnúť doma nad knihy a ide to. To môj názor..
ja som tam chodil a celkom mi to pomohlo,...na nasom jebnutom gymply nebola v ramci nosky ekonomia ,jazyk som vedel dobre z praxe lebo vela cestujem a hovorim po anglicky,ale matika mi dala dost lebo ani ta nieje na nasej skole bohvie aka....a tak ako povedal uz niekto,nemusis potom ratat a ucit sa doma a ukazu ti ake priklady tam budu a tak...ja som skoncil 4 na prijmackach na nasu fakultu,a podla mna vdaka tej pripravke!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Btw wlax chcem vidiet tu nosku (ak nie si na obchodnej) kde ta naucia kedy sa posuva krivka dopytu dolava/doprava, marginalny benefit a cenu a vztahy medzi nimi, klam post hoc... a toto vsetko je na primackach, ziadne zaklady co ta naucia na NOSke.
Ak sa chystas na FM UK, tiez si zozen tu zbierku z matiky, co tam maju. Vela ludi je z tej matiky zaskocenych, niektore veci su dost odlisne od toho, co sa bezne uci na strednych skolach.