Ja som si kupovávala prípravky z lekárne - bioderma a podobné, lenže je to finančne dosť náročné ...Čo by ste mi poradili? Viem, že v lekárni bývajú (možno na predpis) prípravky ktoré sú za smiešny peni
vieš čo? kúp si skinoren (no neviem či neni na predpis ale šak skús) ten ťa výjde do 5 eur aj to rpehanam...ja mam moj už asi aj rok... čiže dokopy je to smiešny peniaz
potom zinerit bol fain.... ten je tak na normalne jebaky, skinoren je na take dosť zlé...
a nakoniec aknekolor čo je antibakterialny make-up... ten mi vydrží minimálne 4 mesiace a stojí 4 čosi...
a ešte vraj bórová voda za 30 korún pomáha ale už som počula aj takú verziu, že mám akné kvôli mojim prívetivým myšlienkam k sebe samej. tak som sa snažila dať dokopy moje psyché a tiež to dosť pomohlo. a bolo to zadarmo ale tak garnier peeling je fajn, stojí 4 čosi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
potom zinerit bol fain.... ten je tak na normalne jebaky, skinoren je na take dosť zlé...
a nakoniec aknekolor čo je antibakterialny make-up... ten mi vydrží minimálne 4 mesiace a stojí 4 čosi...
Kozmetika s tea tree austrálskeho čajovníka, potom taká od oriflame.
A antibakteriálne mydlo Protex - ružové!
Vieš po čom budeš mať zaručené krásnu pleť? Pleťová maska z včelieho medu. To je všeobecne známe.