Prosím o pomoc. Som teraz v 3. ročníku a uvažujem nad prípravnými kurzami na VŠ. Oplatí sa to? Koľko to stojí? Čo sa tam rozoberá? Ako je to často a kedy je najlepšie začať? Sú lepšie súkromné hodiny? Uvažujem na PF na UPJŠ. Ďakujem za každý názor.
neoplati sa ti to...radsej sukromne hodiny, da ti to viac ako kurzy formou prednasok, ale skor ako sa rozhodnes prezri si kriteria prijimacieho konania, lebo mozno sa prijimacky ani nebudu realizovat..
@alpanu Ako som napísal... na PF - Právnickú fakultu. Ak by si mala nejaké užitočné rady a skúsenosti, tak by som ti bol nesmierne vďačný za každú správou ohľadom tejto problematiky
@jakub489 ja chodim na PF UPJS, ale na prirodovedecku fakultu. neviem, ako je to tam, moja sesternica tam sice robila prijimacky a mala aj doucovanie, ale nakoniec isla do BA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Takže oplatí sa to hlavne kvôli tomu, že vieš, na akú oblasť sa máš zamerať, čo by tam mohlo byť.
Teda ak hovoríme o kurzoch organizovaných školami, nie napríklad SIV a inými agentúrami.
v podstate súhlasím s @d170
ale na tie sa neoplatilo chodiť, pretože to bolo formou semináru a profáci mali jedno ako to vysvetlia(či pre seba, či pre ostatných)