Prípravný kurz: Masmediálna komunikácia a žurnalistika
Čafte tento rok maturujem a xcela by som sa spýtať na prípravný kurz z Masmediálnej komunikácie a žurnalistiky v BA na Komenského...Chodil tam niekto? Je to dobré? Stojí za to dať tie prachy? A ešte posledná otázka bývajú zvlášť prípravné kurzy na jednotl
myslím že na tieto odbory ani prípravu nepotrebuješ, vraj prímačky sú jednoduché a na UK je tá žurnalistika hrozný chaos , neoraganizované, ulievareň atd........hovoril mi @tomas
Mna zaujima hlavne ta masmedialna...zurnalistiku mozno ale skor to prve...Lebo so som citala thak vraj sa ten kurz oplati ale zas kamoska mi vravela ze jedna baba tam chodila a nakoniec boli uplne ine otazky na prijimackach ako tam brali...thak nwm ale podla mna sa tam urcite berie to co je na skuskach...Dufam ze sa tu ozvu aj dalsi ludia co maju s tym skusenost....
no tak kamoska chodila na prirpavny kurz.. a bolo tam to vsetko podobne..takze si myslim, ze sa to aj celkom da...
a na kopec vysokych skolach mas prijimacky take, ze tam ams otazky, ktore si nemala sancu sa naucit, pretoze su to otazky z prveho rocnika onej vysokej skoly
no ak chces ist na zurnalistiku na komenskeho odporucam ti jednodnovy kurz, ktory sa robi v juny, ale musis si tam zamozrejme podat prihlasku a oni ta potom pozvu na kurz za nehorazne prachy...a prijimacky su dost tazke, ale tam ti najlepsie povedia co a ako...cize hento...tie kurzy na neviem kolko sobot su podla mna na nic...kazda skola si potom robi dodatocne kurz...
@shanone a ty chodíš na žurnalistiku do BA? a mala si tie pripravne kurzy? pretože mi prišlo, že sa môžem zúčastniť a neviem sa rozhodnúť či mi to pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a táto otázka ma celkom zaujíma tiež
@Hangtime11
a na kopec vysokych skolach mas prijimacky take, ze tam ams otazky, ktore si nemala sancu sa naucit, pretoze su to otazky z prveho rocnika onej vysokej skoly
chod do isteho nemenovaneho institutu a prihlas sa.....
vsetko je na webe...........stoji to 165 eur, ale stoji to za to..........