@obnoxious lenže kým ťa dostane pod fialky si najprv celkom slušne užiješ.. ja som tiež fajčil trávu ale keď som spoznal tetu inzulínku tak ma to prestalo baviť
@schizoofrenik kámo, bez urážky ale ak to je ozaj tvoja fotka tak by si neprirodzene vychudnutý a to bude asi z chémie.... aj keď možno keby neviem čo to spôsobuje, tak by som to aj skúsil ale syntetické drogy boli v mojich učebných osnovách takže si vystačím s prírodou
@schizoofrenik piko....jeden kamoš furt pikuje, pretože nezvláda výšku a vidím ako postupne chradne, z tae kwondového reprezentanta na trosku... pervitín sa bohužial užíva už od druhej svetovej a nemyslím že sa s tým prestane. a keď mi nestačí tráva, vždy je tu hash
drogy su len zdroje ktore clovek pouziva lebo sa nevie zabavit inak triezvo radsej si dat vinko ako nejaku hnusnu drogu ved v neskorsom veku uvidite a potom budete krutit hlavou ja kokot ja pica naco som si to davala no ale uz bude neskoro ha
@obnoxious si skladaj ty jebo sa tu robis gangstrom zatoze hulis ked budes mat 40 ak sa dozijes s timi tvojimi prefajcenymi pluckami tak uz taky frajer nebudes
durman ( ale to by som neskúšala , s toho možeš oslepiť ) , spice ( ale to neviem či je ešte stále legálne ) a šalvia tá ťa dostane kurevsky moc HIGH !
A ak chceš niečo nelegálne tak určite trávu alebo lysohlávky , ale lisiny sú dosť v pohode spravia ti pekný stav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@2 to neni vobec pravda, aj ked zalezi kto co hlada.
A ak chceš niečo nelegálne tak určite trávu alebo lysohlávky , ale lisiny sú dosť v pohode spravia ti pekný stav