na buduci rok koncim gymnazium.....a chcela by som ist na prirodovedecku fakultu...chcela by som pocut vase nazory na tuto skolu..kto tam chodi a ze co moze robit po skole....diiiky
Fyzika je tam dobra. Biola chemia neviem, ale hadam maju nejaku uroven. Matika je tam priemer, urcite netreba tak makat ako ma mat-fyze v Prahe. Informatika a KE nejde dokopy nijak raz.
no dovol, ado, chod si radit inam, mojo, nevyznas sa...a proovnavat celkovo skolstvo s tou ceskou??? ...to sa da? my nemame meno, narozdiel od karlovky!!!! uz to je tragedy!
ja som stade, no a nahodou infomatika na technike je na urovni, UPJS je skor zalozena na teorii, ked tak zovseobecnim
mame dost teorie teda, na biologii, neviem, niektori su aj sklamani, ked sem dojdu, napodobne v blave, takze sa priprav, ze sa budes ucit z knih, z ktorych sa drvia aj medici...chemia je krasna veda tiez, vybavenim je asi na tom lepsie, ako biologia, no a dalej neviem, geografia je tiez riadna drina, ono vies, je to tak, ze teba vsade prijmu, zalezi na tebe, ako velm ichces vybojivat titul, len tak ho nedostanes...a co potom? ucitelstvo, laboratoria, vedecke clanky, pokusy, od siedmej rana do neksoreho vecwra makas, trochu poucis studentov, robis dizertacne prace, atd
no jo, mimo slovenska , vzdy ide len o meno, ale zarucujem, ze nasi medici driluju viac ak nie rovnako, ak oti co su v cesku a neviem kde este, lekarska fakulta kosice je tvrda skola, nas aje mäksia ovela, ale titul nedostanes len tak, to zase nie
Fyzika na UPJS je kludne porovnatelna s matfyzom v Prahe. Chemia neviem ako, biologiu co vravi kamoska a zazila, matiku fyziku a informatiku viem velmi dobre o com hovorim
nevies, kym sam nezazijes ...s tvojou kamoskou suhlasim , ale co sa tyka BA, tam aspon sa rozdeluje na viac casti, napriklad, ja sa specializujem na fyziologiu rastlin, ale katedra odboru tu nie je, iba vseobecne, botanika, a tam je...a to sa mi nepaci, no co uz, ale pokracovat chcem tu...zbytocne spekulacie a kombinovacky nepotrebujem k zivotu
co som ja pocula, informatika je sílenství, vela ludi vyhadzuju, vsetko si musia robit vecsinou sami, v pristupe ucitelov k studentom je nasa fakulta rozhodne na tom leeepsie...s tym mozem len suhlasit ak ide o info v ke, ale aj tak si myslim, ze takyto predmet s najvecsim dopytom dnesnej doby, by mali studovat fakt len tí, co na to maju, ovladat matiku, fyziku, vrrr, bleeee
Moja mila, som tu druhy rok na informatike a mam toho po krk. Tak prosim mi nehovor, ze neviem co hovorim.
Informatika, dva povinne predmety tu maju uroven: Matematicka analyza a Teoria vypocitelnosti. Zvysok je trapne a smiesne. V Ke informatika ani nahodou nie je silenstvi. Neporovatelne z BA ani Praha. Ucitelia sami hovoria, ze mneho bakalarky maju uroven BA semestralneho projektu. Nerobia sa ziadnen projekty nic. A skoncis skolu a ked nemakas na sebe mimo nej tak fakt nevies nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale osobny nazor, ak uz ides na vysku, tak mimo KE, ak sa da tak aj mimo slovenska.
ja som stade, no a nahodou infomatika na technike je na urovni, UPJS je skor zalozena na teorii, ked tak zovseobecnim
mame dost teorie teda, na biologii, neviem, niektori su aj sklamani, ked sem dojdu, napodobne v blave, takze sa priprav, ze sa budes ucit z knih, z ktorych sa drvia aj medici...chemia je krasna veda tiez, vybavenim je asi na tom lepsie, ako biologia, no a dalej neviem, geografia je tiez riadna drina, ono vies, je to tak, ze teba vsade prijmu, zalezi na tebe, ako velm ichces vybojivat titul, len tak ho nedostanes...a co potom? ucitelstvo, laboratoria, vedecke clanky, pokusy, od siedmej rana do neksoreho vecwra makas, trochu poucis studentov, robis dizertacne prace, atd
Zipporah: Informatika a KE nejdu dokopy. Za tymto vyrokom stoji vela ludi.
Hej, medina je makacka v KE pokial viem. A je tam aj dost zahranicnych studentov. V tom maju KE meno.
co som ja pocula, informatika je sílenství, vela ludi vyhadzuju, vsetko si musia robit vecsinou sami, v pristupe ucitelov k studentom je nasa fakulta rozhodne na tom leeepsie...s tym mozem len suhlasit ak ide o info v ke, ale aj tak si myslim, ze takyto predmet s najvecsim dopytom dnesnej doby, by mali studovat fakt len tí, co na to maju, ovladat matiku, fyziku, vrrr, bleeee
Informatika, dva povinne predmety tu maju uroven: Matematicka analyza a Teoria vypocitelnosti. Zvysok je trapne a smiesne. V Ke informatika ani nahodou nie je silenstvi. Neporovatelne z BA ani Praha. Ucitelia sami hovoria, ze mneho bakalarky maju uroven BA semestralneho projektu. Nerobia sa ziadnen projekty nic. A skoncis skolu a ked nemakas na sebe mimo nej tak fakt nevies nic...