Ahojte buducu stredu mam prijimacky na PriFku do Blavy Katedra biologie a chcela by som sa opytat ci neviete ake su tam prijimacky..napr. kolko otazok a ci je spravna len jedna alebo viac odpovedi...bo na stranke taketo info nie su...ak tam robil niekto p
A presne toto je problém mladej generácie. Namiesto toho, aby si sa učila, píšeš na birdzi a chceš podvádzať, ty by si ani nemala vedieť koľko je otázok.
Ozaj a nechcela by si vedieť, aké budú otázky, alebo nechcela by si rovno aj odpovede, moja milá ? Alebo nechcela by si, aby ťa zobrali len tak bez prijímačiek ?
Nepýtaj sa nič, všetko uvidíš na prijímačkách, tam uvidíš, či na to máš.
Studujem tam biologiu, ale neviem ti poradit, lebo mna zobrali bez prijimaciek Ale kamoska vravela ze nie je tazke.. A ci jedna ci viac spravnych neviem ti povedat
@zmrdak ja som sem nepisala preto aby do mna niekto kydal...nechcem vobec podvadzat lebo sa to ani neda si predstav len som chcela vediet nejake info ohladom prijimaciek..robila som vcera do martina na medinu a tam dali dopredu vediet z kolkych otazok sa sklada test a ze je spravna vzdy len jedna odpoved a je to tak aj na inych skolach neviem ako si dosiel k tomu ze sem pisem preto aby som mohla podvadzat to je uplna blbost ..tak viac uz ani nemusis pisat ak mas taketo reci
@arminka no ja som prijata na pozemne stavby takze asi radsej idem skor tam,lebo neviem na tu biologiu vobec nemam chut, a na medinu mas kam prijimacky?
ja tiež silne rozmýšľam či zajtra ísť na prijímačky na tu PRIF UK odb. Biológia.... , prijali ma bez prijímačiek na Environmentalistiku a neviem neviem či ma moc láka si ráno privstať , či radšej sa poriadne vyspať a posedieť doobeda s kávičkou na balkóne.
Je tu niekto kto ide na tu Environ. ? by ma zaujímalo že ktože bude môj spolužiak/čka
@skippy@arminka , možem sa spytať info prosim vas, ake ste mali znamky, ked ste museli robiť prijimačky? beru do uvahy všetky znamky, alebo len z biologie a chemie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ozaj a nechcela by si vedieť, aké budú otázky, alebo nechcela by si rovno aj odpovede, moja milá ? Alebo nechcela by si, aby ťa zobrali len tak bez prijímačiek ?
Nepýtaj sa nič, všetko uvidíš na prijímačkách, tam uvidíš, či na to máš.
Preboha, kam sme to dospeli.
@zmrdak
Je tu niekto kto ide na tu Environ. ? by ma zaujímalo že ktože bude môj spolužiak/čka