Otázka prevažne na chalanov, ale baby kľudne komentujte.Chalani, ak by ste si mali vybrať, čo by bolo lepšie ? Ženu s prirodzenou krásou, pehy a tak, možno troška make-upu, maskara, jemná ceruza, také pohodové obliekanie, žiadna vyžla, ale žena s pár kile
Žena s prirodzenou krásou, pehy a tak, možno troška make-upu, maskara, jemná ceruza, také pohodové obliekanie, perfektná postava a vlasy top od kaderníčky.
@decass Ja stále nechapem, co je zle na zene, co sa o seba stara, chodi cvicit aby v 30 nebola rozyknusnuta, chodi pravitelne ku kadernice, nechtarke aby bola upravena a pekna.
"Kilecka naviac" su možno sexy v 18, ale v 30, 40 to uz rozhodne pekne nie je.
Prirodzená...tie barbie nemusím....kebyže jej dáš facku, tak ani nič necíti cez tú vrstvu make upu... každé ráno si dá 2 lopaty make upu z miešačky a myslí si, že je top (ach) ...a ešte duckface + namaľované líca do červena ako klaun
@shoesmaniac ja nemyslím hejtovo...a nemyslím, že má teraz 100kíl...Ak porovnáš dievča čo meria 165cm trebárz a má 50 kíl, to je v pohode, ale ináč tá žena vyzerá ak má 60kíl pri takej výške
ja som este peknu hlupanu nestretla, neviem cim to je. vacsinou skor cim krajsia, tym mudrejsia a snazivejsia. cim hrosie vyzera, tym viac aj na seba kasle a na svoj zivot, cize s sprava ako hlupa, aj ked neni. hlupych ludi stretavam skor vynimocne, napr nejaki oplici, bezdomovci a na takcyh neosobnych miestach ale to s tymto porovnanim zien hlupa, pekna / skareda, mudra, nic nema...
ale ked to mam brat tak, ze ci krajsia alebo menej krajsia, tak urcite krajsia...
aj jednoduché dievča môže byť sprosté. lenže debilitu takej baby si nevšimneš tak rýchlo ako debilitu takej, ktorá na seba upozorňuje preto hovorím, že ak je krásna žena inteligentná, nepotrebuje na seba pútať pozornosť prostredníctvom opasku namiesto sukne a vytŕčajúcimi bradavkami a podobne.
je to každej osobná vec. mne sa však páčia skôr prirodzené slečny a nie také, že keď pri zoznamovaní ak dáš pusu na líce tak zlizneš 8 mm makeupu, čo raz sa mi stalo. až ma naplo z toho momentu
je to, ked nosi zena primerany make up a primerane sa upravuje, cize ziadny extrem?
je to to, co clovek ma, ked rano vstane z postele, neumyje si ani zuby, ani vlasy neucese?
vo mne prirodzena krasa evokuje pripad c.2, takze som za to, aby sa zenu upravovali a aj chlapi v ramci ich moznosti
inak strasne by ma zaujimalo, ako vyzera @shoesmaniac , lebo podla jej vyjadreni mi pride ako velmi pena upravena zena a to si vsimam uz dlhsie, len tak bokom
Starám sa o seba a pritom nemám v hlave nasraté, cítim sa už fakt ako ohrozený druh
mimochodom všimli ste si že dievčatá čo sa to snažia uhrať na prirodzenosť furt pindajú po tie, ktoré sa o seba starajú zatiaľ čo im sú totálne ukradnuté? čím to asi bude?
@klaudiqaaa tie "prirodzene", ale skor zanedbane vkuse pindaju na tie, co sa o seba staraju, ake su povrchne a nic ine nemaju na praci a potom, nech sa cuduje, ze sa za nimi neotoci ziadny chlap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a táto otázka tu bola tak tisíckrát
niečo ako@shoesmaniac
suhlasim s @1
vlastne ako tak uvažujem , asi ako väčšina birdzáčiek/sloveniek
@decass Ja stále nechapem, co je zle na zene, co sa o seba stara, chodi cvicit aby v 30 nebola rozyknusnuta, chodi pravitelne ku kadernice, nechtarke aby bola upravena a pekna.
"Kilecka naviac" su možno sexy v 18, ale v 30, 40 to uz rozhodne pekne nie je.
ale ked to mam brat tak, ze ci krajsia alebo menej krajsia, tak urcite krajsia...
aj jednoduché dievča môže byť sprosté. lenže debilitu takej baby si nevšimneš tak rýchlo ako debilitu takej, ktorá na seba upozorňuje preto hovorím, že ak je krásna žena inteligentná, nepotrebuje na seba pútať pozornosť prostredníctvom opasku namiesto sukne a vytŕčajúcimi bradavkami a podobne.
je to, ked nosi zena primerany make up a primerane sa upravuje, cize ziadny extrem?
je to to, co clovek ma, ked rano vstane z postele, neumyje si ani zuby, ani vlasy neucese?
vo mne prirodzena krasa evokuje pripad c.2, takze som za to, aby sa zenu upravovali a aj chlapi v ramci ich moznosti
inak strasne by ma zaujimalo, ako vyzera @shoesmaniac , lebo podla jej vyjadreni mi pride ako velmi pena upravena zena a to si vsimam uz dlhsie, len tak bokom
mimochodom všimli ste si že dievčatá čo sa to snažia uhrať na prirodzenosť furt pindajú po tie, ktoré sa o seba starajú zatiaľ čo im sú totálne ukradnuté? čím to asi bude?