Ked som s priatelom a pride mu sms na ktoru odpise a v zapäti mu pride opat....nerobilo mi to problem az vcera ked jeden kamos poznamenal ze"aka baba ti zas pise?".. Svojho priatela lubim,a dovera tam je tiez....ale vcera mi napadlo ze dievca kludne ani v
ked mu príde sms-ka ked sme spolu, tak sa vždy spýtam že kto mu píše, on mi normálne odpovie, a či je to žena alebo muž, tak odpíše až po tom, čo sa so mnou rozlúči...nikdy neodpisuje na sms.ky ked je so mnou....až teraz som ti to tak uvedomila hm hm...ale ked tak nad tým rozmýšlam, tak je to fajn takto...
a k veci, no keby som vedela, že si píše s nejakou babou sms-ky a odpisuje jej tak by som určite chcela vedieť kto to je a tak...ale ja som proste taká, že by mi to určite vadilo...takže tak ako v @2
Prepac ale vy ženy ste strasne paranoidne a nedovercive keby ta podjebaval tak s tebou nie je.no tak si odpíše na sms a?to neznamená hneď ze niekoho ma.spytaj sa ho kto mu píše a ak ti to normálne povie alebo ukáže sms tak to vôbec neries
žeby frajer odpísal na sms až potom ako sa so mnou rozlúči, to je teda riadna blbosť. ale zase mne žiaden nikdy nemal problém povedať kto píše a o čo ide, alebo rovno ukázať sms, a nikdy mi to neprišlo divné.
"ze dievca kludne ani vediet nemusi a aj ked jej priatel hovori ze ju miluje moze mat dalsie" ale že ti toto napadlo až teraz môže, samozrejme že môže
co to?sms? heh..ale smejem sa,odpise az ked sa s nim rozlucim = no ahoj,uz som volny,mozme sa stretnut,zastavim sa u teba.. a teraz dumajte ano som zly
inak,ja ked som s babou tak si vypinam zvuky,a robi to aj ona..
obcas mam tyk,ze ak daco riesi cez mobil tak idem na fb
@whisper nerovna sa sa pise takto != (znegovane rovna sa)
A k teme. Pri byvalej som sa naucil tieto veci filtrovat. Jej furt chodili smsky od kdekoho a takmer vzdy na ne okamzite odpisala. Keby mam rozmyslat nad kazdym chlapom, ktory jej pisal, tak zosediviem. Ale na jej obranu musim povedat, ze vzdy mi povedala kto jej pise a aj co chce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...
Normálne sa s ním porozprávaj a povedz mu, že is neželáš aby si písal v tvojej prítomnosti s inými dievčatami.
ja viem, som zla
a k veci, no keby som vedela, že si píše s nejakou babou sms-ky a odpisuje jej tak by som určite chcela vedieť kto to je a tak...ale ja som proste taká, že by mi to určite vadilo...takže tak ako v @2
"ze dievca kludne ani vediet nemusi a aj ked jej priatel hovori ze ju miluje moze mat dalsie" ale že ti toto napadlo až teraz môže, samozrejme že môže
kristepane, preco su vsetky baby take nedovercive ku svojim chalanom?? tak sa ho na to spytaj, co ti nejake forum pomoze..
Okrem toho, pises ze vo vasom vztahu dovera je - ale nie nahodou iba z jeho strany? Ked takto o nom pochybujes...
inak,ja ked som s babou tak si vypinam zvuky,a robi to aj ona..
obcas mam tyk,ze ak daco riesi cez mobil tak idem na fb
A k teme. Pri byvalej som sa naucil tieto veci filtrovat. Jej furt chodili smsky od kdekoho a takmer vzdy na ne okamzite odpisala. Keby mam rozmyslat nad kazdym chlapom, ktory jej pisal, tak zosediviem. Ale na jej obranu musim povedat, ze vzdy mi povedala kto jej pise a aj co chce.
a on zvacsa SMSky nedostaval ak hej,tak bud mi sam povedal...alebo ja uz ani neviem
taketo sprostosti som nikdy neriešila