@19martina19 psychologia a slov. jazyk a bola som hneď pod čiarou, len som tam nemala uvedené neprijatá, ale že som bola prijatá na iný študij. program a ty ?
@19martina19 s tym odvolanim ta asi neprijmu lebo z UK neprijali nikoho na odvolanie ..zatial co som tu na birdz citala a aj od kamaratov.oni sa ozyvaju v septembri ..a to by zaujimalo aj mna ako sa da zrusit septembrovy zapis .lebo aj ja dfm ze ma prijmu v septembri
@19martina19 ..nie ja som bola na pravnickej a som bola 4ta pod ciarou a nic ..ale to nikoho ..cize september to isti ..ale neviem ako ked budem mat po zapise v KE lebo tam ma prijali ..ale chcem ist do ba...no tak za tu pedagogiku neviem
@van404 ja uz som pocula o pripadoch v tom septembri, ale na druhej strane sa hovori, ze niektorym fakultam proste staci pocet ziakov, ktori poslu navratku
Ja som sa bola zapisať a tam mi povedali, že by mi vznikalo subežne študium, pretože by mi nedali papier o odchode zo školy skor ako by som sa zapisala do BA. Tym padom by som im musela zaplatit 450 eur. Toto mi povedali. Ale podla mna ma len strašia, lebo som nepodpisovala ziaden papier, ze pri nenastupeni v septembri budete sankciovany ...
@19martina19... ja som volala ohladom tej navratky do ke ..ze co sa stane ak si ju poslem a na odvolanie mi pride ze ma vzali a teda nepridem na zapis a zenska na studijnom povedala ze nevadi , ze dolezity je zapis v septembri . ja sa tam aj bojim zavolat uz , ze mi povedia ze nie ..hej mas skusenost s tym ze sa niekto v sept. zapisal a ptm este v sept. odisiel ?mmm ty tym zapisom myslis navratku ci uz ten oficialny zapis ?lebo ten je v sept.
@19martina19 ..cozeee uz trz zapis ??:o ..no som prekvapena. uf verim ti ..ale co ine si mala robit ..nemozes sa spoliehat ze ti zavolaju ale je to dost pravdepodobne ..no myslim si ze budeme viaceri takto ..ach ta UK!!ja som, velmi prekvapena ze neberu na odvolania ..
Ludia , tak fakt nikoho neprijali na odvolanie na UK? neviem, či mám dufať že sa mne ozvu v Septembri kedže mi chybali take 3 body na psychologiu, takže som tesne pod ciarou...neostava mi asik nic ine len cakat
kusssinka ,tak bodaj yb si mala pravdu, ale ja mám psychologiu a tam je fakt dôležitý každý bodík... ale zas ma prekvapilo to ,že odvolania každeho zamietaju.. už soms a zmierila s tím, že ma neprijmu ale teraz mám možno aspon maličku nadej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Do Za, Trnavy a Nitry
Ja som sa bola zapisať a tam mi povedali, že by mi vznikalo subežne študium, pretože by mi nedali papier o odchode zo školy skor ako by som sa zapisala do BA. Tym padom by som im musela zaplatit 450 eur. Toto mi povedali. Ale podla mna ma len strašia, lebo som nepodpisovala ziaden papier, ze pri nenastupeni v septembri budete sankciovany ...