no rano som dal budik "odlozit o pat minut" asi 7 x - zo 7:40 sa stalo 8:15...bolo to prave v snahe prist si na svoje...ale nic moc teda, musim asi skorej chodit spavat
@johnysheek nieze by som chcel umensovat tvoj vykon, ale vzladom na skoru hodinu, o kt. si vstaval mam podozrenie, ze si vstat musel, ci? ja totiz som az tak strasne nemusel - mam sice dake veci do skoly si porobit, preto som vstal vtedy, ale teoreticky keby som vstal este len teraz, tak by som to ako-tak prezil no. ale bol by som dost nestastny zo seba. kazdopadne nie som ani 3x stastny z toho, ze som rano presral 35 minut, ktore som vecer planoval vyuzit lepsie.
u mna zo 7:00 sa zrazu stalo 8:30. Uz som aj myslel ze budem do prace meskat, pridem tam a nikde nikto, takze som celkom rad ze som si pospal. Na druhej strane ale zas som siel spat po 3:00 takze ziadna slava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
No co ti povedat, tak gratulujem.
Dneska by mohlo byt pekne....
@pubertslatinocelny
u mna zo 7:00 sa zrazu stalo 8:30. Uz som aj myslel ze budem do prace meskat, pridem tam a nikde nikto, takze som celkom rad ze som si pospal. Na druhej strane ale zas som siel spat po 3:00 takze ziadna slava.
čiže hej, brutalna noc
To upotené čelo, hlboké vzdychy a výdychy a prehýbanie sa celého tela v slastnom vyčerpaní....
Niet nad kašeľ v chrípke! To je moje!!