take blizsie kamaratstva, myslim takych 5-6 top, su baby. ale inak sa pohybujem povacsine v muzskej spolocnosti, len s priatelstvami s opacnym pohlavim je to velmi krehke.
Aj aj. Desiatky známych.
No 3 skutočné priateľky a traja skutoční priatelia. Takže aj aj. Ženy riešia sprostosti a chlapi sú moc zvedaví. Najradšej som sama
so mnou sa chlapi po tom čo ich odmietnem vôbec nechcú kamarátiť a takého, čo by mal záujem iba o kamarátstvo som ešte nestretla...čiže sa kamarátim iba so ženami
viac je žien. určite hej. mám aj chalanov za kamarátov ale je ich menej. z každým pohlavím sa dá rozprávať o všetkom, ale viac zaujímavejší je pre mna názor ženy. pretože je iný a dá mi trochu odlišnejší pohľad na vec ako ten, čo mám ja a kamaráti. a baby sú tak viac citlivejšie, chápavejšie. síce niekedy urobia strašný problém z maličkosti a chalani zas zvyknú častejšie bagatelizovať veci.. takže jo, myslím že kombinácia žena-muž je viac taká že prinesie celistvejší pohľad. a je s nimi sranda
Fuuu. Vobec netusim, nedokazem zbilancovat stupne svojich kamaratstiev. Ked beriem uplne najvacsi okruh, tam je to pochopitelne cca na polovicu a formulovala som tu nieco o inner circle, ale neviem ho vymedzit.
Ale vacsiu konektivitu mam asi s chlapmi, fekalny humor a kazde druhe slovo pica predsa len..
ženská spoločnosť je mi odjakživa príjemnejšia, mám pocit že pri nich sa nemusím nejak pretvarovať len aby som si vybudoval nejakú pozíciu vrámci hierarchie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
No 3 skutočné priateľky a traja skutoční priatelia. Takže aj aj. Ženy riešia sprostosti a chlapi sú moc zvedaví. Najradšej som sama
Ale vacsiu konektivitu mam asi s chlapmi, fekalny humor a kazde druhe slovo pica predsa len..
inak mužských kamošov zrátam na jednej ruke.
ale tak viac času tvárim so ženami
no nedá sa povedať že sme nejaké kamarátky
s chalanmi bolo/je vzdy specificke
ale dajme tomu, ze jedno dievca, aj ked sa uz nevidime moc