toto je este len vrchol ladovca co dava jojka tie priority serialu budu az po tom ako utecia z vezenia tj. v druhej serii..tam kazdy diel som len cumel ako je to cele naplanovane ten Michael je borec teda fakt
No nápodobne, je to skvelý seriál navyše je to plný zaujímavými ľuďmi ako napr. Scofield - ach sexy boy :oP. Najviac ma ale štve, že tretia séria začne až koncom augusta, ale taká malá útecha je, že sa bude natáčať až do roku 2010 :o), takže sa máme určite na čo tešiť. :o).
Inak, len tak pre zaujímvosť M. Scofield ( Wentworth Miller ) hral aj jednom videoklipe od Mrii Cary ( neviem ako sa píše jej meno :oP ). Vedeli ste? Posnažím sa to nájsť na nete a pošlem tu link :o).
Mimik: akoze v druhej serii utecu? to sa neda tak povedat..presne ako som napisal v poslednej minute celej prvej seria preskocia mur !! a to fakt ze do 2010? to pochybujem sice a ked aj hej tak takychto trojmesacnych pauz sa este dockame vela
pokial viem tak prva cast skoncila ako utekali do pola,kedze im to lietadlo,co mali dohodnute uletelo,takze ak si myslis,ze to konci tym ako preskakuju mur,mas trosku zle info,resp. si nevidel vsetky casti...PB bude mat 3 serie...takze nie do 2010..1.cast 3.serie je napalnovana na koniec augusta v Amerike...bude to pecka,uz sa neviem dockat.
podla mna je Prison Break uplne že pecka brutál seriaal..mne sa to strraaašnee pááči...je to skevelý serial...a najlepšie je na tom to že fakt každaá čast ma pointu...a je niečím vynimočná ..je to fhakt super ..a najwiac sa mi páči Wentworth Miller...cmuqa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Utečú v 2. sérii. :o)
No nápodobne, je to skvelý seriál navyše je to plný zaujímavými ľuďmi ako napr. Scofield - ach sexy boy :oP. Najviac ma ale štve, že tretia séria začne až koncom augusta, ale taká malá útecha je, že sa bude natáčať až do roku 2010 :o), takže sa máme určite na čo tešiť. :o).
Inak, len tak pre zaujímvosť M. Scofield ( Wentworth Miller ) hral aj jednom videoklipe od Mrii Cary ( neviem ako sa píše jej meno :oP ). Vedeli ste? Posnažím sa to nájsť na nete a pošlem tu link :o).
ale prison break je parada