fuj, taka hanba...tak ja zalozim vcera anketu a sama som neprispela...totiz som ich v meste nikde nevidela, je to mozne??? divala som sa a nic. keby sli teraz okolo, hned pobezim...chcela som im dat euro, kvoli nim som si bola rozmenit bankovku :p a potom si pripnut narcis na tasku och
@ribo@snehovavlocka ja som videl, no minimalne 4 skupinky...motali sa najmä okolo kamenneho nam, (tesco) a blizkom okoli.....prispel som setkymi drobakmi co som mal, tekze cca €1.50...
prispel som tým že som 6 hodín chodil po okolí a otravoval ludí aby prispeli môj rekord boli dvaja ludia čo dali 20€ :o pri Bille inak okrem dobrého pocitu že som pomohol mám aj super pocit že som sa ulial z vyučovania
jasnee cestou do skoly som na stanici stretla kamosku tym som dala 50centov a potom som stretla po ceste ku skole asi 4 skupinky..aj u nas pri vchode stali tam som si kupila dalsi tiez za 50centov..a vnutri v skole som tiez videla..=D
@wewo krepý si možno tak ty za celý život čo si pamätám, a čo som ich predávala aj ja, vždy sme chodili za ľudmi a ponúkali im narcisy...a ne že sme sa vyvalili na lavičky a sedeli a čakali kým za nami niekto doleze To si môžu cele nacrisy strčiť do riti
a keď stále naivne veríš že všetky tie peniaze idú na chorých ľudí tak je to smutné...
tak bohvie kde koncia, i ked poznam aj take pripady kedy sa mi nedavno jedna znama priznala ze ked "predavala" narcisy tak z tej krabice par kil ukradla.. to je smutne..
co sa tyka narcisov, ide len o SYMBOLY.. preboha, tie narcisy sa nepredavaju.. su odmena za dobrovolny prispevok a ludia ich nosia pre to, aby sa do davy trochu ozltli a viac ludi si tak spomenulo ze dnes je ten den a mali by podla moznosti prispiet..
len niektori jebnuti to beru tak ze "jee, dnes je ten narcisovy den, dnes je moderne mat narcis, ma ho kazdy.. aj ja si jeden kupim, ale az ked za mnou pridu žobrať.."
to nie je smutné? akoze ja nie som naivny, viem ako to chodi, ale z takych ludi ako vy mi je zle..
@wewo neviem kde si vyhrabal že som niečo také povedala ale ok
Jebnutým môžeš nazývať seba a nie mňa
Nemôžem za to že sa to celé zvrhlo na to že sa sprosté 14 ročné deti tešia že sa ulejú zo školy, zoberú si tie krabice a sedia celé dni v parku
Dnes som nestretla ani jednu jedinú skupinu ktorá by chodila! Všetko to boli deti od 14-17 maximálne, všetci sedeli v MC Donalde, na lavičke, na zastávke... nikto z nich nechodil medzi ľudmi Po minulé roky sa prechádzali, oslovovali ľudí alebo sa aspoň tvárili že ich ako-tak zaujíma čo robia
Pred troma rokmi som aj ja ROZDÁVALA(aby si zas nebol nervózny) narcisy, vždy sme sa ľudom prihovárali a neválali sa po parkoch s cigaretami v papuliach úplne ignorujúc to čo máme robiť
Suhlasim s mirage_a tiez som dnes vobec nestretla niekoho kto by ich naozaj chcel predavat. Tiez som mala stastie len na takych ktori niekde sedeli a ked si taka pani chcela zobrat narcis uplne arogantne sa k nej spravali!
@36 ja som ani v jednej vete nenapísala že som ho chcela aby som bola "in" tak nechápem čo to stále omielaš dokola...narcis som mávala odkedy si pamätám a nikdy nie preto aby som bola v ten deň v móde
A aj keby myslím že je to úplne jedno. Spravili si z toho proste hit...myslím že to bolo aj zámerom. Keď sa robili zbierky kde sa rozdávali stužky, ľudí tak nelákalo prispieť, pretože nikto nechápal o čom tá stužka je a že ju dostali za to že dali peniaze na dobrú vec.Každý ale vie čo ten narcis symbolizuje a či tam dá peniaze preto lebo chce pomôcť alebo preto že chce mať narcis ako každý iný je úplne jedno pretože prispeje a to je hlavné
celý deň som presedela zatiaľ nad mojou semestrálkou, takže nekúpila, ale v izbe mám gašparka, kt. je dopichaný asi 6 narcismi tento rok sa museli zaobísť bezomňa, nech sa nehnevajú
Ako myslim ze neprispiet nicim je trochu úpod uroven... Ako vazne myslim ze kezdy by zvladol dat aspon zopar centikov ked uz nic.. ved za ake volovinky peniaze vyhadzujeme a nemozeme dat neco na dobru vec? Ako fakt nechapem tych co neprispeju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
nenasiel som na to vhodny vyraz
A MOZTE POTOM AJ NAPISAT ZE KOLKO STE DALI..ale to je uz vedlajsie
a segra to bola pedavat/rozdavat...
ide o dobrovolny prispevok, nie je nic na tom ked za nimi prijdes a das im zopar minci sama od seba.. je to pre chorych ludi..
"ze nikto sa ma nepytal! nebudem sa doprososvat aby mi to predali.."
jezis, tato symbolika rozdavania narcisov sa zmenila na ich PREDAJ, a to este s tym ze musia prist od teba zobrat? ludia, kam sme sa to dostali?
a keď stále naivne veríš že všetky tie peniaze idú na chorých ľudí tak je to smutné...
tak bohvie kde koncia, i ked poznam aj take pripady kedy sa mi nedavno jedna znama priznala ze ked "predavala" narcisy tak z tej krabice par kil ukradla.. to je smutne..
co sa tyka narcisov, ide len o SYMBOLY.. preboha, tie narcisy sa nepredavaju.. su odmena za dobrovolny prispevok a ludia ich nosia pre to, aby sa do davy trochu ozltli a viac ludi si tak spomenulo ze dnes je ten den a mali by podla moznosti prispiet..
len niektori jebnuti to beru tak ze "jee, dnes je ten narcisovy den, dnes je moderne mat narcis, ma ho kazdy.. aj ja si jeden kupim, ale az ked za mnou pridu žobrať.."
to nie je smutné? akoze ja nie som naivny, viem ako to chodi, ale z takych ludi ako vy mi je zle..
Jebnutým môžeš nazývať seba a nie mňa
Nemôžem za to že sa to celé zvrhlo na to že sa sprosté 14 ročné deti tešia že sa ulejú zo školy, zoberú si tie krabice a sedia celé dni v parku
Dnes som nestretla ani jednu jedinú skupinu ktorá by chodila! Všetko to boli deti od 14-17 maximálne, všetci sedeli v MC Donalde, na lavičke, na zastávke... nikto z nich nechodil medzi ľudmi Po minulé roky sa prechádzali, oslovovali ľudí alebo sa aspoň tvárili že ich ako-tak zaujíma čo robia
Pred troma rokmi som aj ja ROZDÁVALA(aby si zas nebol nervózny) narcisy, vždy sme sa ľudom prihovárali a neválali sa po parkoch s cigaretami v papuliach úplne ignorujúc to čo máme robiť
ale tu ani tak nejde o toto, ale skor o to ze ludia za ne davaju peniaze z uplne ineho dovodu nez by mali.. ma to serie..
dnes som cestou domov zo skoly v autobuse pocul dve asi trinastrocne baby rozpravat sa o narcisoch, je mi nagrc ze to beru ako chvilkovu modu..
A aj keby myslím že je to úplne jedno. Spravili si z toho proste hit...myslím že to bolo aj zámerom. Keď sa robili zbierky kde sa rozdávali stužky, ľudí tak nelákalo prispieť, pretože nikto nechápal o čom tá stužka je a že ju dostali za to že dali peniaze na dobrú vec.Každý ale vie čo ten narcis symbolizuje a či tam dá peniaze preto lebo chce pomôcť alebo preto že chce mať narcis ako každý iný je úplne jedno pretože prispeje a to je hlavné
dôkaz:
a ja mam aj taku karticku ze dobrovolnik cislo: 01256
neviem kolko sme vyzbierali..ako tak som pocital ze mozno tak 200eur moj skromny odhad