Potrebujem si zablokovať fotky a príspevky ktoré pridám tak aby to ľudia ktorých nemám v priateľov nevideli.Chcem aby sa ukazovali len titulné fotky , profilové fotky, informácie a spoločný priatelia.
Ako to mám nastaviť ? Píšte podrobnejšie ĎAKUJEM.
nuž, tak podrobnejšie ti to nenapíšem, keďže tam už nie som, ale tak skoč si do nastavení a sama sa s tým pohrajkaj (mne nikdy nikto nič nevysvetľoval a na všetko som si prišiel sám)
musíš si aj každý osobitný album, príspevok nastaviť vždy tak, aalebo skontrolovať, kto to môže vidieť..a kto to vidí.
Napríklad označíš nejakých ľudí na svojich fotkách a ono automaticky ti to dá, že to môžu vidieť všetci ľudia ktorí toho označeného poznajú. Takže stačí to vždy len skontrolovať, v príslušnom nastavení, že čo tam je poklikané a začiarknuté. Potom to bude už ok
nastavenia- nastavenia súkromia- súkromie- pre priateľov
albumy- koliesko(kde je taký obrázok že priatelia)- a tam máš že: všetci, priatelia, priatelia mojich priatelov, iba ja, nikto a to isté máš pri fotkách aj statusoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Napríklad označíš nejakých ľudí na svojich fotkách a ono automaticky ti to dá, že to môžu vidieť všetci ľudia ktorí toho označeného poznajú. Takže stačí to vždy len skontrolovať, v príslušnom nastavení, že čo tam je poklikané a začiarknuté. Potom to bude už ok
Asi sa hanbíš za svoje príspevky, že?
albumy- koliesko(kde je taký obrázok že priatelia)- a tam máš že: všetci, priatelia, priatelia mojich priatelov, iba ja, nikto a to isté máš pri fotkách aj statusoch