keď som videla jedného ako sa o bakuľke klepal od zimy, vtedy som mu prispela lebo mi ho bolo ľúto...ale tomu kokotovi čo na námestí osloboditeľov na najfrkventovanejšom mieste vycapí na obdiv svoju obhoretú nohu bez palcov....nikdy.
nie, teda aspoň tým u nás nie, sú to smradi prašivý, ktorí všetko dávajú na "značkové vína" 2012...bol tu prípad kedy istá pani dala bezdomovcovi tašku s jedlom, vysypal to pred ňu, že chce peniaze...u nás sú len takíto život otravujúci bezďáci
Prispievať sa dá, ale inak. V žiadnom prípade nie peniazmi. Keď mi ho je ľúto(čo sa v mojom prípade nestáva) tak mu radšej dám jesť ale peniaze v žiadnom prípade. Zo zásady neprispievam deťom, lebo vždy je nablízku nejaká socka, ktorá sa spolieha na to, že nad dieťaťom sa skôr zľutujem.
Občas, keď to nie je nejaký z ktorého ťahá chlast a cigarety..
Raz som jednému kúpila bagetu ...
Alebo som prispela takému úžasnému dedkovi. Pekné oblečený, dlhé biele vlasy, modré oči a okolo neho holuby, pár mu ich sedelo na ruke, a tak sa na mňa usmial, keď som mu dala peniaze. Proste úplne fascinujúci ...
oni väčšinou žobrú spôsobom, že idú niekam na stanicu a otravujú čakajúcich ľudí s tým, že sa potrebujú niekam dostať a chýba im pár centov. to naozaj neznášam, nedávam im peniaze.
Raz som uviazol na pol dňa v BA , tak som si sadol na lavičku a troška pozeral.... ono tí žobráci sú kompletná mafia aj s hierarchiou, to vám hovorím.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Raz som jednému kúpila bagetu ...
Alebo som prispela takému úžasnému dedkovi. Pekné oblečený, dlhé biele vlasy, modré oči a okolo neho holuby, pár mu ich sedelo na ruke, a tak sa na mňa usmial, keď som mu dala peniaze. Proste úplne fascinujúci ...
Raz som uviazol na pol dňa v BA , tak som si sadol na lavičku a troška pozeral.... ono tí žobráci sú kompletná mafia aj s hierarchiou, to vám hovorím.....
a keď sú mi sympatickí a je s nimi sranda vždy im dám nejaký drobák
teda ak mám