Podľa mňa je to všetko jeden veľký biznis, však tých nadácií je čím Ďalej tým viac, rastú ako huby po dáždi a podľa mňa je dôvodom to, že väčšina tých peňazí ide do vreciek zakladateľov a nie na účel, na ktorý sa zbierajú.
A peniaze ani nemám, keby som mala veľa peňazí, tak by som tiež určite ich nedávala do nadácií, ale adresne tam, kde by ich potrebovali a bola by som si istá, že všetky tie peniaze čo dám budú použité nato, načo by mali.
nie neprispievam mám na to viaceré dôvody po prvé ešte nezarábam a prachy ktoré dostanem od rodičov ako vreckové si chcem nechať pre seba a po druhé je veľa organizácii alebo akože organizácii, ktoré to dosť zneužívajú, na jediné na čom prispievam je raz za rok na Hodina deťom
Vacsinou manzelky prezidentov a politikov zakladaju nadacie, nakolko sa snazia byt spolocensky cinne a snazia sa zviditelnit. A nadacie sa zas najviac zviditelnuju hlavne pocas sviatkov.
Túto anketu som robil len preto, lebo som chcel vedieť, že či som paranoidný a jediný si myslím, že idu do nespravných rúk, ale keďže máš taký istý názor tak ma to utvrdilo, že nadáciam nikdy nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A peniaze ani nemám, keby som mala veľa peňazí, tak by som tiež určite ich nedávala do nadácií, ale adresne tam, kde by ich potrebovali a bola by som si istá, že všetky tie peniaze čo dám budú použité nato, načo by mali.