som na cirkevnej škole v bratislave a spolužiaci ma videli fajčit. fajčila som prvý raz, pri školskej zastávke a tam ma aj videli. bola som tam s kamarátkou ktoru nechcem bonznúť. na další deň si ma zastavil profesor že či
preco by si sa mala vyspovedat, ze si fajcila? picovina, nech sa chodia spovedat ti ktori trtkaju a vrazdia Ked si zapalis tak to nie je hriech podla mna (i ked si nicis svoje zdravie). hmm zo vsetkeho sa robi taky rozruh. sa ututla pokial nie su svine. Povedz im ak to budu kecnu, nech sa potom pojdu vyspovedat, lebo ublizili tym tebe
huheh, potrebujem nejako dostat riaditela na svoju stranu a babku mam uplne skurvenu lebo to je tyran a nieje so mnou spokojna a popravde na to jebem, bolo by mi jedno ci by som sa dostala do polepsovne do diagnostaku na pakaren alebo do decaku... len v novembri som sa zoznamila so svojim 21 rocnym sialenym bratom punkacom s ktorym si dobre rozumiem a momentalne je na dne lebo sa rozisiel so zenou s ktorou caka dieta ale o to nejde, to ma v pici je rad ze je od nej prec, len ma strasne problemy s chlastom a sebaposkodzovani, cele ruky a hrud ma dorezane kokot jeden v tomto ma strasne serie, a slubil mi ze to uz nespravi a kolkokrat vravel ze tu je len kvoli mne a potom by to odpalil. lebo vie ze ak by to odpalil on skoncila by som s tym aj ja. cela strana nasej rodiny ma problem s depresiou, v byte nasho fotra ktory si teraz prenajal brat a je takpovediac aj moj, mam od neho kluc, sme nasli recept na xanax, na fotrove meno...
jasne ze sa vyspovedat nepojdem, len sa chcem tvarit ako najlepsi anjelik aby sa o tom nedozvedela babka.....
ked si fajcila prvy raz, to je v pohode. ved povedz riaditelovi, ze si to len skusala. aj on to urcite skusal ked bol mlady ale povedz mu ze ti to vobec nechuti a ze nemienis pokracovat.... ze si to naozaj len skusala.si najdi este nejaku vyhovorku... ved riaditel cirkevnej skoly by mal vediet odpustat, no nie?
hmmm no podla mna to je dost ze velky problem ked tvojej babke tak zabera.. keby ti aspon mohol brat dajak pomoct noale ten ma vlastny svet a svoje problemy..... sama by som newedela co mam robit v takejto situacii..... a viem ze aj ked powes babke ze to bolo prvy krat ze si nikdy nefajcila tak to je proste stara skola a nebude ju zaujimat ci to je poprve ju zaujima len ze si fajcila a bodka. No taktiez ak ta ma aspon trochu rada co vacsinou stare mamy maju radi vnucky tak pochybujem zeby ta dala do decaku... ci to nieje tvoj pripad?
Ja chodím na cirkevný gympel a nikto tam nerieši že fajčím.... všetci to o mne vedia a nikto to nehovorí mojej mame....len v prípade že by som si zapálila počas školy. A toľko rozumu ešte mám!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
jasne ze sa vyspovedat nepojdem, len sa chcem tvarit ako najlepsi anjelik aby sa o tom nedozvedela babka.....
Neverím, Ja každý večer stojím na zástavke a moja babka mi ešte dáva financie keď pekne poprosím, to čo máš za babku ??