No tak podľa toho ako vážne. Na svadbu? Tak to asi nie. Ale len kvôli tomu,že je pubertiak to neznamená,že ju nemôže mať rád resp ľúbiť. Teda vrámci svojich možností
Ale zase ako už bolo spomenuté,dnešné ´´deti´´ si len myslia,že sú zaľúbené (veľká väčšina)
@0 no potom si sa asi fak zatial stretavala iba so samymi...
ale, ono to nemusi byt presne tak, ako si povedala.. mozno si sa stretavala aj s "normalnymi", ale, ty si si prave vyhliadla takych... potom je to vec vyberu...
@14 haha,skusenost je neprenosna. *Darmo im tu budeme tlacit do hlavy,ze amju cas,nech sa nikam neponahlaju,uzivaju si volnost,ze treba byt trpezlivy... musia sa presvedcit samy
@15 aby ta nahodou v 22 nenechal a zistis,ze si stratila najlepsie roky zivota,stratila slobodu,lebosi stale bola len s tym jednym clovekom.
A predpokladam,ze frajer je starsi minimalne o 2 roky.
@18 vcera tu bolo forum a tam to bolo vysvetlene...v skratke je nedostatok volnych 18-19 rocnych bab...a vacsinou narazame na skupinu 17 a nizsie takze nechapem co sa 18 a vyssie stale ozyvate
haha, nedostatok 18-19 rocnych bab vidim, ze pomaly tomuto svojmu vymyslu uz aj sam zacinas verit ved ty v skutocnosti predsa ziadnu 18-19 rocnu babu na vztah nechces, ak sa dobre pamatam. tebe by predsa najlepsie vyhovovala nejaka 15rocna pobehlica na sex a nasledne odkopnutie, nie? a kedze skutocnost je takato, tak to sa potom ani velmi necudujem, ze tie starsie zaujem velmi nejavia. ty nebodaj hej?
@21 pravdu? vtedy som bol velmi hanblivy a viac ma zaujalo drvenie hier a chlastanie ako taketo veci(aj tak som nemal ziadne prilezitosti a bol som nestastne zamilovani) narozdiel od bab, ktore uz davno riesili sex a pod...
namyslat si ze miluje nejaku osobu moze kazdy a nemusi byt chyba v nom iba...alebo si pletu pojmy...vela krat ma len fyzicky pritahovali iste osoby ale s odstupom dlhsieho casu uz viem ze laska to urcite nebola ktoru som si namyslala
sex podľa mňa by mal byť len krásny doplnok dvojice, ktorá si spolu veľmi dobre rozumie a myslia to s tým druhým vážne...vzťah by nemal byť založený na sexe...to nemá budúcnosť a aj puberťák sa vie úžasne zamilovať, ale občas ho niečo sklame a už to nedokáže opäť k tej istej osobe a tak ide ďalej...no stáva sa to...ľudia musia najprv objaviť sami seba, aby mohli žiť spoločne s druhým človekom a nebrať to len ako zábavu...
@16 nie...je o rok maldsi. a predstav si, ze ked sme zacali spolu chodit tak to bol obycajny chalan s vreckovym od rodicov...uplne obycajny...to je neuveritelne, co?!
@29 pockaj este 3 roky,ak pojdete na VS,alebo zacnete pracovat,budete mat na seba menej a menej casu,prijdu ine veci a zrazu ta bude vztah aviac a viac obmedzovat.
Ale nemusi,sak mozes byt vyjnimka a tebe to vyjde ale vo vseobecnosti tieto vztah nemaju dlhe trvanie.
možno proste mladým ľuďom v dnešnej dobe chýba láska.a tak si myslia ako sa zamilovali.ale pri tom hľadadú skutočnú lásku.niečo úplne iné.možno len nejaké prejavy od rodičov.ale svet im všetko zamiena.tak si myslia že sex je láska......neviem to presne vyjadriť.ale tak to je moj názor............proste nám niečo chýba.a len málokto pochopí čo to je naozaj.len málokto vie rozlíšiť čo je pravé.no ale toto by už bolo skor do filozofovania
hranica medzi laskou a nenavistou je stale tensia tak ako zadny diel tangacov
a preto je cloveku hlavne mne povedat niekomu lubim ta milujem ta to proste ked mi toto dievca povie tak stuhnem a zrazu mi po hlave behaju myslienky ze boze svadba a ine picoviny mne sa to nejak vzdy spaja hned s nejakym zavezkom ta laska mi to nesedi aj si uzivam zivot a ci z nejakou babou som nesom neriesim ono to pride samo
a sex no zatial som nemal nevyjadrujem sa ale nieco natom bude
no to je jedno...ver mi ci nie..ako DJ ma plne vikendy, sem tam ma akciu cez tyzden..ja mam tiez svoje povinnosti..brigada a tak...a v pohode ficime...jasne, ze zo zaciatku to bolo tazke..ale tak treba urobit jeden, dva kompromisi a je tO v pohode
Ide o to,ze v puberte dost ludmi hadzu hormony,tazko moze vediet co v zivote chce, vediet nieco o zodpovednosti a istote. Z tohto dovodu beriem vazne vztahy ako hlupost.
Vy ste si s partnerom sadli,ok, ale takychto vztahov je len par.
urcite moze byt zamilovany, ale tak co ja viem... s mojho pohladu je tych skutocne zamilovanych strasne malo... to skutocne zalezi len od toho na akeho chalana narazis, ked ta bude mat fakt rad, resp. lubit tak na etba nebude tlacit a bude mu to jedno keby bol bez sexu aj dalsi rok len aby bol s tebou
... a co sa tyka tych 13-14 rocnych bab ... co tu vkuse dakto ma s tym daky problem tak jasne mate pravdu ale su aj vynimky... a ja nechapem preco to rozoberate v kazdej druhej diskusii ..... kazdy o takych babach vies cvoje a tym to hasne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
teda spon pokial si nechcel len uzit...
normalny chalan ta do toho urcite nutit nebude
ale ja si na tom nezakladam...
Ludia v tomto veku sa este len hladaju,nemaju jasnu predstavu o buducnosti...
Tu je to skor o naklonnosti a sympatiach ako o nejakej laske.
@4 tipujem ze 16-17 asi...
Ale zase ako už bolo spomenuté,dnešné ´´deti´´ si len myslia,že sú zaľúbené (veľká väčšina)
ale, ono to nemusi byt presne tak, ako si povedala.. mozno si sa stretavala aj s "normalnymi", ale, ty si si prave vyhliadla takych... potom je to vec vyberu...
@10 prepac, ale ja chodim s frajerom od 16tich
@15 aby ta nahodou v 22 nenechal a zistis,ze si stratila najlepsie roky zivota,stratila slobodu,lebosi stale bola len s tym jednym clovekom.
A predpokladam,ze frajer je starsi minimalne o 2 roky.
Čítam fora a stále sa len hráte akí ste vy rozumní, vyspelí a úžasní. Len potom neviem prečo nemáte stále partnerky...
Ale suhlas aj s holyknightom, bud je vsetko prilis malde,alebo zadane
A nedalo mi to, aj ty si raz mal 16, 17 rokov a neverím, že si bol aj vtedy taký úžasný a rozumný, ako teraz (ale myslím to v dobrom )
Ale nemusi,sak mozes byt vyjnimka a tebe to vyjde ale vo vseobecnosti tieto vztah nemaju dlhe trvanie.
a preto je cloveku hlavne mne povedat niekomu lubim ta milujem ta to proste ked mi toto dievca povie tak stuhnem a zrazu mi po hlave behaju myslienky ze boze svadba a ine picoviny mne sa to nejak vzdy spaja hned s nejakym zavezkom ta laska mi to nesedi aj si uzivam zivot a ci z nejakou babou som nesom neriesim ono to pride samo
a sex no zatial som nemal nevyjadrujem sa ale nieco natom bude
no to je jedno...ver mi ci nie..ako DJ ma plne vikendy, sem tam ma akciu cez tyzden..ja mam tiez svoje povinnosti..brigada a tak...a v pohode ficime...jasne, ze zo zaciatku to bolo tazke..ale tak treba urobit jeden, dva kompromisi a je tO v pohode
stat sa moze vselico...ale zatial som spokojna
Ide o to,ze v puberte dost ludmi hadzu hormony,tazko moze vediet co v zivote chce, vediet nieco o zodpovednosti a istote. Z tohto dovodu beriem vazne vztahy ako hlupost.
Vy ste si s partnerom sadli,ok, ale takychto vztahov je len par.
... a co sa tyka tych 13-14 rocnych bab ... co tu vkuse dakto ma s tym daky problem tak jasne mate pravdu ale su aj vynimky... a ja nechapem preco to rozoberate v kazdej druhej diskusii ..... kazdy o takych babach vies cvoje a tym to hasne ...