@5 no ani by som nepovedala do vrakuni by nikto nešiel, zato je aj tých bytov tam na predaj/prenájom jak hovado, petržalka (dnes) a vrakuňa je sakra rozdiel
ja vonkoncom nebývam v centre, a ani nechodievam busom (okrem roboty) pod 5 minút ale mne tuto vôbec nešlo o vzdialenosti (keď ide o vzdialenosti, ba mi pripadá taká malá, že tu nič nie je ďaleko)
ja som narážala len na osobné sympatie/preferencie voči určitým oblastiam
Pre mna je tiez Petrzalka a Vrakuna ten isty bordel s tym rozdielom, ze z Petrzalky je to blizko do mesta, je tam viacej obchodov aj podnikov a asi najlepsia restauracia v BA - Fou Zoo.
@luc.ka jaaaj, teraz uz viac chapem, aj ked nechapem zas tie preferencie, podla mna take iste ako vsade inde kde som ja, su tu same rodinky, babky, pekna zahradka pred barakom, kusok krcma, tesco, busov kopa, nesudim miesto podla celeho "sidliska" a pod.
ja som celoživotne v ružinove, vo vrakuni mám babku. tuto to proste poznám, a akože hej, lidlu/bille/kauflandu vo vrakuni, či čo to tam je tak nakope, sa vyhýbam, keď je to možné, ale i tak mi to tam pripadá viac také... neviem, ako to presne pomenovať, proste ľahšie sa tam zorientuje človek, čo to tam nepozná.
petržalka je naproti tomu obrovská, chladná, pre mňa neznáma, proste párkrát sme tam boli za mladi roznášať letáky, a 4x som si povedala, že to už musí byť koniec sveta, a furt to ešte pokračovalo (myslím na pešie presuny, inak stále platí, že ba je malá riť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.topreality.sk/prenajom-peknej...
pre mňa za jedno, nešla by som ani tam, ani tam
pre mňa áno
just asking, nebudem uz dalej rozoberat
ja vonkoncom nebývam v centre, a ani nechodievam busom (okrem roboty) pod 5 minút ale mne tuto vôbec nešlo o vzdialenosti (keď ide o vzdialenosti, ba mi pripadá taká malá, že tu nič nie je ďaleko)
ja som narážala len na osobné sympatie/preferencie voči určitým oblastiam
ja som celoživotne v ružinove, vo vrakuni mám babku. tuto to proste poznám, a akože hej, lidlu/bille/kauflandu vo vrakuni, či čo to tam je tak nakope, sa vyhýbam, keď je to možné, ale i tak mi to tam pripadá viac také... neviem, ako to presne pomenovať, proste ľahšie sa tam zorientuje človek, čo to tam nepozná.
petržalka je naproti tomu obrovská, chladná, pre mňa neznáma, proste párkrát sme tam boli za mladi roznášať letáky, a 4x som si povedala, že to už musí byť koniec sveta, a furt to ešte pokračovalo (myslím na pešie presuny, inak stále platí, že ba je malá riť