Zdravíčko, pred pár dňami som sa dozvedela, že som prijatá na Univerzitu sv. Cyrila a Metoda. Keďže nedúfam, že by mi mohli ešte prideliť intrák, chcela som sa spýtať či náhodou niekto nehľadá "ďalšieho člena", poprípade, či niekto nevie o niekom takom...
hmm dost mozne ze tam zobrali aj mna..list mi prisiel vo stvrtok ale nechcelo sa mi stavat z postele ked zvonila postarka tak ho mam na poste cize teotericky sme v tom dve tak keby nieco ozvem sa..
@tanickina fuha a nepoznas niekoho takeho osobne? respektive nedalo by sa ti, prosim ta, zohnat na niekoho kompetentneho, kto vlastni tu nehnutelnost cislo?
nazdar , zhanam za seba nahradu na dom v trnave, kde byvsaju sami studenti , tak ak mate ktosi zaujem budem rada, dom je plône vybaveny internet samozrejme zahrada, pekna lokalita..... 95 eur na mesiac,... s energiami a netom ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov