mne je akosik jedno ake mam vlasy hlavne aby neboli strapate a masne rano sa za 5 sekund ocesem a je...rane stavanie kvoli vlasom?....ne...ja taka nie som
ak si ich ráno umývam, tak si musím privstať, lebo to zaberá dosť času, ešte kým ich aj vysuším... ale inak normálne prečešem a idem, ale stáva sa, že nestihnem použiť hrebeň... no našťastie máme výťah so zrkadlom
Spolubývajúce mi ráno hovoria, že mám vlasy vždy úplne psychoticky všetkými smermi.
Ale jediné čo urobím je, že ich rozdrásam hrebeňom, aby sa mi neurobili dredy, a utekám do školy. Nikdy by som nevstala skôr len preto, aby som si robila niečo s vlasmi, keby to bolo možné, vlečiem sa do školy v papučiach a pyžame.
Pohoda, nemusim vstavat skor aby som si upravoval vlasy. Jednoducho ich umyjem, obcas aj vysusim, ocesem a hotovo. Inak vychadzam z domu s mokrou hlavou.
mam v pazi bud stiham alebo idem strapata ale tak dam do copu/drdolu a je t a malovanie? kdezee malujem sa raz-dva krat za tyzden aj to ak stiham niezeby som kvoli tomu vstavala skor
presne presne.. hlavnee abY neboli mastnee a nie aažH thak moc strapate xD.. len si musím zapnuť žehličku xD a kým sa sporstá nahreje :... a ked zapsím aj za peť minut si ich dako vipnem a je xD.. Nooo PRobleemoo xD
áno zasa o pol šiestej aby som zapla žehličku a potom budík nastavím na 06.10 a dnes som sa zobudila ako mama hovorila,že je pol siedmej a mám už vstávať: smiley:
hmmm kebyze su strapate....oni su hrozne..neurcity tvar maju uplne..co by som dal za to aby som si rano nic nemusel robit s vlasmi lenze nakratko nepojdem urcite..
dosť často vstávam dve hodiny pred odchodom z domu, aby som si umyla a vyžehlila vlasy, ale to len preto, lebo večer bývam lenivé prasa a len sa pozriem na tú mastnú hrôzu, vypnem to a idem spať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A ak by to aj niekoho zaujímalo, prečo by ma malo zaujímať, že niekoho zaujíma, ako vyzerajú moje vlasy?
Ani ma nehne.
trčia na všetky svetové strany a vyhovuje to mne aj im. hlavne že ešte na tej hlave nejaké mám
sú také ako sa vyspím.. čím bujnejšie tým som sa lepšie vyspala
Ale jediné čo urobím je, že ich rozdrásam hrebeňom, aby sa mi neurobili dredy, a utekám do školy. Nikdy by som nevstala skôr len preto, aby som si robila niečo s vlasmi, keby to bolo možné, vlečiem sa do školy v papučiach a pyžame.
rovné a strapaté.
podľa babky vyzerám ako morská panna s tými vlasmi a všetkých to celé detstvo rozčuľovalo.
@nihili úplne s tebou súhlasím, to by som aj ja najradšej urobila, keby som nemusela chodiť do školy autobusom
ináč som nestíhala.. xD
Už nemám žehličku,takže už len vrkoče a drdle... :/