Ahojte potrebovala by som poradiť. Dávala som si prestreľovať ucho. Už prešiel mesiac a presne včera som si už naušnicu mohla vybrať z ucha no nejako to nejde .:/ Tá vec ktorá chráni naušnicu pred tým aby naušnica spadla nejako nechce ísť dole. Je to a
aj si si naušku točila a dezinfikovala počas toho mesiaca? Ide ti s ňou aspoň hýbať? Skús ešte pár dní počkať keď to teda fakt nejde :ehm: alebo popros dakoho o pomoc
tiež som s tým mal prvýkrát problém musel mi to niekto dat dole ,lebo samému mi to nešlo....a bude to boliet,lebo je to citlivé ešte, s tým rátaj ...hlavne dufam,ze si s tým hýbala a nezarástlo ti to
s tymto som aj ja mala problem, a raz ked som si odtial vyberala tu naušnicu a ešte to nebolo celkom zahojene, tak som si trošku natrhla ucho takže davaj bacha a hlavne nerob to nasilu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a nech ti neurve ucho pri tom, lebo nastrelovanie.. fuj, bolest este pol roka potom
točiť sa točí,nauška by sa aj hýbala no ten "štupeľ" v zadu nie a nie s nim pohnuť -.-