"jezis maria poviem mu daj si daco do ust a hotovo...omfg! rovno zaloz temu - pozerate v obyvacke televizor, nikto doma, zrazu chcete prepnut kanal, co spravite?............. "
telku som nevidela ani nepamätám, iritujú ma tie reklamy každých 10 minút, radšej si seriál/film stiahnem a pozriem bez prerušovania (prípadne ak príroda volá, dám pauzu)... a ak je náhodou na konci "Pokračovanie na budúce", tak nemusím čakať ďalší deň/týždeň...
Tie slovenské kanály na donútili k pirátstvu samé, ja som nevinná!
@mm47 jo ty vole tak ja som si teda zle precital zadanie =D ja ze ked je kazdy doma a ja nechcem pozerat ten kanal co chcu pozerat ostatni jaj , neviem uz asi citat =D
ako povedal @2 , ak nikto nie je doma tak asi nepozerám televízor. alebo ak ho predsalen pozerám a som v obývačke, tak potom niekto doma je.
alebo ak doma nikto nie je a som v obývačke niekoho iného tak sa najprv spýtam či môžem. ale zas neviem prečo by som u niekoho iného pozeral telku tak akože by som ju naozaj pozeral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
1. vyberiem slona z chladnicky
2. prepnem kanal
@matus123
nech si dam facku lebo toto tu je vdaka mne
Šak prepnem na ovládači a je to.
» www.birdz.sk/forum/co-by-ste...
Tie slovenské kanály na donútili k pirátstvu samé, ja som nevinná!
alebo ak doma nikto nie je a som v obývačke niekoho iného tak sa najprv spýtam či môžem. ale zas neviem prečo by som u niekoho iného pozeral telku tak akože by som ju naozaj pozeral