kolko ma km ta prevodovka? vymena oleja neni oprava, zistil by som ci sa predavaju aj opravne sady a gumicky do aut. prevodoviek...lebo do mercedes automatov sa to predava... zacni olejom FILTROM!!!! lebo na ten ludia akosi zabudaju...ale zazraky od toho necakaj...
Horšiu platformu na riešenie auto-moto problémov ako BIRDZ si nemohol nájsť.
Ale prispejem svojou troškou: v prevodovkách treba meniť olej. Na to vo všeobecnosti na slovensku serie biely tesák. Manuálna prevodovka si ešte povzdychne a traumu z nemeneného oleja prežije, ale automat si povie "mám f piči" a kľakne. A potom repasy, výmeny a záhlen sie bitte. To bude môj tip.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(self-five)
Ale prispejem svojou troškou: v prevodovkách treba meniť olej. Na to vo všeobecnosti na slovensku serie biely tesák. Manuálna prevodovka si ešte povzdychne a traumu z nemeneného oleja prežije, ale automat si povie "mám f piči" a kľakne. A potom repasy, výmeny a záhlen sie bitte. To bude môj tip.