Mohol by si prosím napísať aký presne problem máš? Pretože tu len píšeš čo si robil. Sekati hra? Či pri spustení kampane alebo singlplayer ti hra nejde?
ja som v prdeli z toho, ze existuje uz settler 6! 6!? ty kokso a to lubim settlers 2, a settlers 2 10te vyrocie som tot nedavno hral, lebo ide aj networkovo,
@matwejo ...už asi rok? a pomenili hromadu vecí, z recenzie mi to znelo že s dvojkou (ani trojkou, ani štvorkou) to už až tak veľa spoločného nemá (aj keď to znelo ako zaujímavá hra), ale nemám overené, stiahnutú verziu sa mi rozbehať nepodarilo
@anonym0000 zruš configu readonly atribút, a skús hru spustiť s administrátorskými právami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Mohol by si prosím napísať aký presne problem máš? Pretože tu len píšeš čo si robil. Sekati hra? Či pri spustení kampane alebo singlplayer ti hra nejde?
@anonym0000 zruš configu readonly atribút, a skús hru spustiť s administrátorskými právami