Problém s inštaláciou the sims 3 - poradíte prosím?
ahojte, kamarátka mi požičala originál hru the sims 3. No keď zadám ten aktivačný kód na inštaláciu, ktorý je v manuáli, napíše mi to, že TENTO KÓD UŽ BOL POUŽITÝ. a teraz akože čo mám spraviť? nevite mi niekto poradiť prosím?
@saskia988 No nefunguje ti to asi preto, lebo tento cd-kľúč už použila práve tvoja kamarátka, ktorá ti tu hru požičala. Čiže buď tam zadáš iné sériové číslo alebo si kúp vlastný SIMS...
@saskia988 TM9Z-NSLP-A3PN-UA3N-RRLD OR BEPP-QWLN-597P-S595-TRLD ; 94YQ-6KCZ-EW5F-DEW3-KRLD ; N3SJ-AGKP-HATN-WHAR-SRLD ; K42A-4LBS-LNFE-9LND-JRLD OR RAFX-HXHB-AMUM-LAMJ-SRLD LAYY-3BLY-TJTQ-CTJH-VRLD OR DNTK-WQGR-M5T4-T1K1-1911 OR L7YY-YUR6-B1O4-J2B3-1911 OR RXDD-TRX2-Y5V1-X8G7-1911 OR OYQY-A5JY-G7P6-C2L8-1911 OR XTTK-98VV-C8B6-84M8-1911
@saskia988 Veď samozrejme...a čo si čakala Každý kľúč sa dá použiť len raz...o čom by to potom bolo? Niekto by si kúpil jednu originálnu hru a ostatným 200 ľuďom by porozdával tento jeden kľúč...nemuseli by si tým pádom vôbec kupovať originálku, čím by vývojári boli značne v mínuse
to je fakt.. podla mňa to nemože byť len raz.. čo ked si dáš nvý windows, alebo si kúpiš iný počítač, zasa si musíš kúpiť nvý sims? s týmto podla mňa rátali...malo by sa to dať aspoň 2x nie? :/
@patuskoo dakujem ti pekne za námahu aspoň, všetky som skúsila, ani jeden nejde.. pýtala som sa druhe kamošky, ktorá tiež má the sims 3 (ale tú staršiu verziu) a povedala, že si to inštalovala tak 6/7 krát a vždy jej to išlo..toto čo mám ja je tá novšia verzia no a kamoška ju má tak mesiac..nechápem.. !
no tá druhá kamoška mi dala jej kod a nainštalovalo sa mi to..ale ukazuje mi to tú staršiu verziu a s tým cd od tej novšej to nejde spustiť... bože to je komplikácii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
kazdy s nou ma problem
myslim, ze jeden aktovacny kod so zakupenou hrou sa da pouzit maximalne 5krat alebo tak nejak
hocijakú hru čo si inštalujem, si v pohode cracknem a ide mi