@kevin ak je vypnuty dhcp server tak ipcky treba pisat rucne naco placas picoviny ked sa nevyznas?
@pukyna_15 pozri si ake ipcky ma notas na ktorom net ide a to daj aj do toho co nejde. Zmen iba koncove cislo ip notasa na take ktore este v sieti nemas..
nájdi IPadresu na hlavnom PC a takisto DNSserver....na NB daj tú istú IP(ako písal aj kosmiklove), len zmeň koncové číslo a takisto je dôležitý aj ten istý DNS...a rovnaké číslo ako DNS musíš mať napísané aj v kolonke "Predvolená brána"
...a pravdaže musíš mať zapojený router, bez toho ti net nepôjde na viacerých PC al.NB
@lui74 skusala som, a na inom nb mi net ide.. ináč by som toto tu písať nemohla router zapnutý .. a na inom NB mi tá IP aj dns server aj šetko ide .. len na tom nie .. a píše mi " protokol DHCP nie je povolený ... "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@pukyna_15 pozri si ake ipcky ma notas na ktorom net ide a to daj aj do toho co nejde. Zmen iba koncove cislo ip notasa na take ktore este v sieti nemas..
...a pravdaže musíš mať zapojený router, bez toho ti net nepôjde na viacerých PC al.NB
@kosmiklove na našom sídlisku to má na starosti jeden chlap.. a v každom vhcode máme switche ... a káble na PC