Zdravim, máte niekto problém s ISICom, že napriek aktivacii na terminali vam vo vlaku sprievodca povedal, že mu ho nenačitalo a musite doplacať?včera som si to priložil k terminalu novy ISIC, napisalo že všetko v poriadku a vo vlaku to nešlo...a sprievodc
nam tusim hovorili, ze to moze chvilu trvat, ked sa vsade hromadne aktivuju ajsiky. a ked si isiel na vlak mozno hodinu po aktivacii tak preto ho nezobralo. ale mozno v tom je nieco ine, chod k terminalu a priloz ho tam, malo by ti tam ukazat odfajknute veci na ktore je aktivovany, ja mam fajku pri vlaku, buse a knizniciach.
ale terminal tu nemam, lebo som ďaleko od školy a v našom meste žiadna vyška kde by bol terminal nie je a išiel som asi tak 3-4 hodiny po aktivacii a ešte aj večer, čo bolo tak 10 hodin po zapise som dal sprievodcovi nech skusi pozrieť a nešiel stale...ale takmer nikomu to nešlo no
Aktivacia môže trvať 24hod. Ale ak ti nejde načítať ISIC vo vlaku, musí sprievodca brať ohľad na prolongačnú známku. Ak ju máš, žiadne doplatky by som neplatil.
Oni len zarábajú na nevedomosti študentov, lebo ako už bolo vyššie spomenuté, dôležitá je prolongačná známka. Tiež by som to neplatila a išla by som si to osobne vybaviť na železnice. Prípadne to skús "vyhubovať" v škole, aby ti to preplatili. Ja sa pamätám, že keď nám blbli isic-ky na škole, že študijná nám hovorila nech napíšeme oficiálnu sťažnosť na dekanát, aby nám preplatili všetky pokuty a doplatky na cestovnom.
ja som mal k tomu ešte aj novy isic, teda nie obnovovany s prolongačnou znamkou ale novo vytvoreny a s datumom platny od 1.9.2014 teda bolo jasne, že som študent a mam narok na študentsky listok ale ona že nie, nejde to, system blbne ale že musim doplatiť na cely listok+priražku...nikomu to nešlo, nebol som jediny, všetci ten isty problem tak asiže je jasne, že blbne system a nie že sme si isicy neaktivovali...ale chcu len zarobiť a zdierať študentov...tie železnice maju bordel, aspoň, že pridu novi dopravcovia a dufam, že im odidu cestujuci lebo konkurencia bude mať aj nižšie ceny, novšie vlaky a pravdepodobne aj lepši pristup
ja mám ISIC, ktorý nefunguje, bo je pokazený alebo čo, a bolo mi povedané, že normálne mám naň jazdiť, kým mi ho opravia, bo som študent, mám tam známku a nemôžu mi dať priplatiť cestovné!
jj, tí sprievodcovia vás pekne osrali...
alebo skús na zšr poslať na reklamácie tie lístky, oni by ti to preplatiť mali, včera som o tom niekde čítala...
U nás v škole sa dialo niečo podobné, akurát nefungovali ISIC-y iba našej škole, všetkým ostatným fungovali... A všetkým vrátili peniaze za doplatky aj za celý, lebo keď som raz študent, tak som študent...
To nevadí, že máš nový ISIC. Je tam dátum, odkedy resp dokedy platí. Sprievodcovi si mal povedať, že to jednoducho nezaplatíš a ešte by som mu povedal, že naňho podám sťažnosť.
Mne sa napr. včera stalo to, že mi neaktivovalo zľavu na železničnú a autobusovú dopravu, keď som priložila ISIC k tomu stroju. Ale to som na tom stroji videla, tak som zašla na študijné oddelenie znova a tam mi povedala tá pani, že mi v PC zabudla kliknúť na túto aktiváciu, ale potom to napravila a išla som si kartu znova aktivovať k stroju a bolo už všetko v poriadku.
Ja mám tiež vždy nejaké problém s ISICom...riadne im drbe....nejako v júni sme išli s kamoškou do BA vlakom..mne ISIC v pohode fungoval...kamoške ráno tiež v pohode fungoval,ale keď sme išli naspäť,tak jej sprievodca povedal že má neplatný..už sa normálne teším čo to spraví mne za pár dní keď si ho pôjdem predĺžiť
To co tu pisete ze nesmie pytat doplatok, to potom naco by sa vobec aktivoval a prikladal ten isic ked by mu stacilo vidiet znamku? Cesky isic tiez neplati aj ked je to isic a ma platnu znamku, ale nepipa takze sa nan nemoze jazdit. Rovnako ako papier s potvrdenim o navsteve skoly alebo hocijaky iny preukaz, tiez to neuznaju aj ked je uplne jasne ze je ten clovek student
@h8u ano ale je to rozdiel, že ľudia pipli a im blbne system, je to ich problem a nie problem študentov, ti za to nemôžu...je to chyba buď železnic alebo škôl ale železnice dobre vedia že je tam technicky problem a žiadaju ten doplatok+priražku dokonca lebo chcu iba zarobiť na študentoch...keby ľudia vedeli, že im "aktivovany" ISIC nepôjde, kupia si cely listok hneď, takto nakupia študentske a vo vlakoch si pekne priplatia aj priražky, ja konkretne som platil priražku 5€ a za nič...a listok ma miesto študentskych 19€ vyšiel na 35...
@antifunebracka šak ale kukni čo tvrdia oni hore, že im dali pokutu aj tak! čiže tá tvoja pravda je pravda u všetkých, čo vybavujú isic, ale u sprievodcov asi nie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
jj, tí sprievodcovia vás pekne osrali...
alebo skús na zšr poslať na reklamácie tie lístky, oni by ti to preplatiť mali, včera som o tom niekde čítala...
» www.preukazstudenta.sk/content/reklama...
Hajzel jeden . Zajtra mu to zratam
@alysia hej, nebola si to ty, kto sa sťažoval, že český isic nemá čip ako tie slovenské? či kto to bol?