Problém s kamarátkinim bratom ( nechcem snim nič ale on furt dáva také znamenia a kadejaké pi#oviny) čo mám robit
Mám kamošku ktorá patrí medzi tie lepšie kamošky povedal by som že je to naj kamoška. Môžem jej povedat hoci čo. Som do nej. Problém je že má 15 ročného brata ktorý je fajn kamoš a tiez mu môžem povedať hoci čo ale zvádza má k tomu by som si snim vyhonil
Raz, dva,raz, dva holé vajca
honím si vo víre tanca...
Neviem ako mal som podobnú skúsenosť s @melancholik -om, ktorý ma rovnako nabádal na homoerotické hrátky ale odolal som...hnusáčisko obcovati chtěl s mužem a stále si nechce priznať, že je latentný homosexuál.
Ovšem ak by mal @melancholik sexi sestru čo by sa sama iniciovala ponaťahovať kožky tak to toho by som jednoznačne šiel.
Preto po dôkladnom zvážení navrhujem gulečník v trojci (ty,kamoska, brat)
mal by si si nechat poradit nejakym odbornikom na bytovy dizajn pretoze je vidiet ze si si to zrkadlo nestastne umiestnil do stredu tej tvojej izbietky a potom ti to zahmlieva myslienkove pochody ked chces k niekomu nieco hovorit tak vravis vacsinou o sebe kedze nic ineho vlastne skoro ani nevidis cele dni !
je to smiesne lebo vacsina konverzacii ktore mame vyzeraju asi tak ze kazda 7 ma sprava od teba obsahuje homo - kontext a obcas mi posielas aj nechutne homo obrazky pri com ma to vzdy prekvapi, vobec inak nechapem preco stale mas potrebu hovorit o homosexualite je to zvlastne som si uvedomil, dokonca ani o veznej sexualite nehovoris viac ako o homo. ale vazne sa nad tym teraz zamysli a vsimni si to je to dost zvlastne @rocafella
Nuz neviem, neviem či tá deva o teba bude mať záujem keď zistí že pohonievas s jej bratom.... Ale tak možno sa poteší že máš rád jej rodinu a bude tvoja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A fajn by bolo aj nakamerovať to.
O pár rokov ťa zábery tých vášnivých chvíľ krásne zahrejú pri srdiečku
honím si vo víre tanca...
Neviem ako mal som podobnú skúsenosť s @melancholik -om, ktorý ma rovnako nabádal na homoerotické hrátky ale odolal som...hnusáčisko obcovati chtěl s mužem a stále si nechce priznať, že je latentný homosexuál.
Ovšem ak by mal @melancholik sexi sestru čo by sa sama iniciovala ponaťahovať kožky tak to toho by som jednoznačne šiel.
Preto po dôkladnom zvážení navrhujem gulečník v trojci (ty,kamoska, brat)
Amen
je to smiesne lebo vacsina konverzacii ktore mame vyzeraju asi tak ze kazda 7 ma sprava od teba obsahuje homo - kontext a obcas mi posielas aj nechutne homo obrazky pri com ma to vzdy prekvapi, vobec inak nechapem preco stale mas potrebu hovorit o homosexualite je to zvlastne som si uvedomil, dokonca ani o veznej sexualite nehovoris viac ako o homo. ale vazne sa nad tym teraz zamysli a vsimni si to je to dost zvlastne @rocafella
Ale úprimne ja netúžim po jej bratovi ale po nej