no...stalo sa vam dakedy ze mate suuuper kamosov s ktorymi srandujete, rozpravate im co sa vam stalo.... a oni vas ani nezavolaju VON! mne sa to stava skoro vzdy... no a je to dost neprijemne... sa citim koby som do partie vobec nep
hmmm. zaujimae. sa s nimi o tom porozpravaj. Alebo si nadji dakeho kamarat kamaratku jednu iba a s nou mozes chodit vonka. Ono co som mal ja vacsinou kamaratou tak ma zavolali iba v tedy ked daco chceli, ja som bol rad, lebo som mohol ist s dakim vonku. No a teraz na nich uz sere. Nemam toho vela.
A tu existuej iba to, bud sa s nimi porozpravas alebo sa na nich vyser. Ak ta nezavolaju vonku ani raz, tak im potom ani nechybas.
Mno to sa aj mne stalo, ale nebral som to, ze som neni ich kamarat. Su to moji kamarati, ale uz s nimi nechodim von. Naco..mam ine zaujmy, iných kamaratov...a oni mno jeden je v pohode ale ten druhy je divny
kasli na nich najdi si kamosov co ti budu vyhovovat a vazit si tvoje priatelstvo a teba samu, naco sa vtierat a podcenovat, ked ta potom mozu mat za ubohu handru ktora je zufala a tlaci sa im do partie.....najdi si lepsich, aj taki su
Ja som bola sustavne ta tretia, vzdy od druhej triedy az do nedavna, az teraz sa to konecne nejako spravilo Teraz mam tri čuzky, ktore by som nedala za nic
No ja som tiez take zazila..ale najlepsie by bolo sa asi pekne porozpravat co im vadi a tak..radsej vediet pravdu nez tam byt navyse..boli casy ked nas chodilo aj 15 po vonku vela partia...a teraz sme ostali asi 6
no...ale to nie je take jednoduche ako sa zda... a u nas je to tak ze su vsade partie..a keby som sa na tuto partiu vy... tak potom by som bola sama jak bludna ovca..a do inej partie sa zase budem MUSIET len vtriet..no..asi tak to je...
no A V TEJ PARTII JE AJ MOJA NAJLEPSIA KAMOSKA...ale ona je tam akoze v poho...vobec nic mi takeho neprejavuje ze nechce aby som bola v partii... no..a ked chcem ist iba s nou von SAMA tak sa stale pohadame s ostatnymi dievcatami z partie ze preco sme aj ich nezavolali von..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
btw tak sa priftri
A tu existuej iba to, bud sa s nimi porozpravas alebo sa na nich vyser. Ak ta nezavolaju vonku ani raz, tak im potom ani nechybas.
ak im na tebe zalezi, tak ti povedia, a budes mat moznost sa zmenit
a vacsinou je chyba v tom,koho odhadzuju.
ale moze to byt aj opacne, ze kamosky zacali zistovat, ze s tebou uz toho nemaju dost spolocneho, a nechcu ti to dat az tak silno najavo.
skus sa prihovorit inej partii, skupine vo vasej triede, stoji to za t
aj my mame kolektiv rozedeleny na par skupin, ale uz sa nam to zacina dako scelovat, tak sa aj tesim
gl
a inak,pise sa to help mE