ja neviem čo mam robit stale po mne kričí za všetko ... stále hovorí že nič nerobím a pritom robim všetko čo povie...stále mi dáva zaracha ale ja sa snažím a ona povie že po nej kričím poradte mi ked ja ani neviem čo ale chcem aby to prestalo
ale ono to všetko začalo ked sa dozvedela že s niekym chodim odvtedy je taka divna...pred tym bolo všetko oukey...nezakazovala mi nič a nekričala po mne to som ju musela naozaj nahnevať aby po mne kričala ale teraz ja neviem čo jej vadí
no hej ale pred 5 minutami som zistila že moja mama chodila s tatom toho chalana čo s nim teraz chodim ja ... asi to bude preto... a hej áno prvý krat s niekym chodim
@ja8anonym no a už sme doma myslím, že celá tvoja situácia sa odzrkadľuje práve od tej poslednej informácie, ktorú si zistila. Nuž, snaž sa aj ty trochu vžiť do maminej situácie a trochu ju pochopiť. Chodíš so synom muža, ktorý zas kedysi chodil s tvojou maminou...bohvie prečo a ako sa rozišli...Ak sa s ním nerozišla v dobrom, určite to nie je ľahké ani pre ňu mať toho muža zase "na očiach"....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
To si prežil asi každý - mamky sa boja, dievčatko už nie je iba ich, ale má chlapca..a kto vie čo robí...
zbytocne sa zaoberas vztahmi tak skoro.
aj tak sa skor ci neskor rozidete.
a ty budes mat za sebou +1 nevydareny vztah
zvykni si.