mám lg optimus a vyskytol sa malý problém
z nejakého dôvodu mi nechce nabíjať baterku, skúšala som aj normálne cez zástrčku aj cez ntbuk a nejde :/ + stále mi bliká alebo odomyká displej, neviete čo s tým? skúšala som ho aj vypnúť a vybrať baterku ale stá
možno bude problém v porušení konektoru na nabíjanie mobilu ... ale chyba v kábli, alebo v koncovom pripojení v kábli ... skôr to vidím na hardware ... ak je to soft tak potom len neukazuje že nabíja ale nabíja (čo sa dá časom zistiť)
skús použiť inú nabíjačku, ak pôjde, chyba bola v tvojej ... ak nepôjde stále zostáva že je poškodený mobilný konektor na nabíjanie alebo teda soft zle ukazuje potom už treba urobiť len root (alebo factory reset) predtým ešte ... treba skúsiť všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
skús použiť inú nabíjačku, ak pôjde, chyba bola v tvojej ... ak nepôjde stále zostáva že je poškodený mobilný konektor na nabíjanie alebo teda soft zle ukazuje potom už treba urobiť len root (alebo factory reset) predtým ešte ... treba skúsiť všetko