mam 19 mam holku ktora ma 17... uz taky mesiac sa pomaly furt s nou hadam aj kvoli malickostiam... vsetko toto ale zacalo tym ze raz ked som bol u nej doma prezvonil ju kamarat zo skoly aby isla na internet a mna to nasralo tak som si
Pozri, pravdou je že ti povedala že je s kamarátkami a bola s iným chalanom, bez ohľadu na to či s nim niečo mala, klamať by ste si nemali. Jak už sa raz dozviete že ste si klamali tak všetka dôvera je v piči.
Druhá vec je že teba serie, že sa stretáva s kamarátom a vlastne si jej od začiatku neveril.
po prvé ..ona ti nemala klamať ,ale kedže sa bála tvojej reakcie ,tak ti zaklamala ,to je bežné ,ale ona ešte sama nevie ,čo chce ,lebo je príliš mladá a nevyspelá ,ako sa zdá podľa týchto vecí ....no kvôli tomu hádam sa s ňou nerozídeš ,či ? a to od nás chceš radu,či ju nechať ?nesranduj ...lebo my ju nepoznáme ,ani teba a nevieme ,čo máme na toto povedať ..nevieme ako pomôcť ...
a ty nebud taký žiarlivý ,to je chorobné ...čo je na tom zlé ?že ju prezvonil kamarát ,aby šla na net ??mne bežne ,ked som so svojím priateľom prezváňajú kamoši ,alebo si píšem s nimi niekedy sms ,keď neičo potrebujú a,lebo len tak ..a s mojím priateľom to ani nehne ...(tiež nevravím ,že je to normálne ,ale toto je tiež moc podľa mňa )
ak jej neveris, tak to nema zmysel, lebo sa len trapis, a aj ona sa trapi... ak jej veris, tak to skus, ale ak ti v takychto veciach este raz bude klamat, tak to podla mna nema zmysel... lebo ked ti povedala, ze ide von s kamaratkami, ale isla s neakym chalanom, tak su dve moznosti... bud s nim chcela nieco riesit, ALEBO sa ti bala povedat, ze si ide pokecat s kamaratom. A ked to je ten druhy pripad, tak potom sa zamysli, ci ju neobmedzujes, a ci nie si prehnane ziarlivy...
neuveritelny rozdiel medzi @6 a @14 .. je aspon vidiet, ze prva osoba ma zrely vztah a triezvy pohlad na vec..
a k veci.. ja by som to uz ukoncil.. ked si drbo, co ju obmedzuje, tak to nema vyznam ako pre nu, tak i pre teba.. kedze ti klamala, niekde je problem.. porozpravajte sa a zistite kde.. ak sa nechces rozpravat a riesit svoje veci na internete, tak evidentne nemas o nu citovy zaujem..
podla mna tento vztah nebude dlho fungovat....jeden nenormlane ziarli (TY) aj ked nie je an to dovod a druhy zatlka + ine chujoviny,ktore v normalnom vztahu za to nestoja.....skor nez zacnete riesit nejaky vztah, by ste mali obaja dozriet.....tot moj nazor
načo by ti klamala, keby sa chce len porozprávať s kamarátom? buď sa ťa fakt bojí, alebo niečo tají.. keď ju ale ľúbiš tak sa začneš správať tak aby ti netajila taketo chujoviny.. a ešte nič nemusí byť stratené
@kolini tak z mojej strany to nebolo myslené vážne, skôr som mal chuť napísať nejakú blbosť na blbé fórum, v 19tich rokoch by mal dokázať riešiť takúto situáciu ak nemá v hlave piliny ..
@pinci vztahova zrelost prichadza so skusenostami a citovou kapacitou toho cloveka a nie vekom.. zial dost ludi ani v 30ke netusi ako sa vo vztahu obracat
ok beriem spat moj predosli koment, nie vzdy pochopim ironiu pre mna neznameho uzivatela =D
kriste pane... nenávidím chlapoc čo si spájaju vzťah so železnou guľou na nohe.. TO VSETKO LEN POSERIE.. tým že budeš žiarlivý debo, ťa nebude mať radšej.. keby si jej veril a bol tolerantný,nemáš sa čoho báť
uplny psycho ved baba neni tvoj majetok cim viac jej budes zakazovat tym viac to bude porusovat a samozrejme ty sa viac budes rozculovat zeny su zlozite treba ich brat s rezervou a za ziadnu cenu sa nezamilovat do mladsej myslim od 15 do minimalne 19 rocnej
Nemala ti klamať, ale nič vážne sa nestalo, takže obnov dôveru k nej a zažeň myšlienky typu: "Čo ak ma podvedie?" pretože potom ťa to bude sledovať a vnútorne zožierať.
Ludia dovtedy dokym sa to nestalo som ju nekontroloval ani neziarlil ani nic podobne ...proste som isiel vecer do mesta s tym ze pojdem za fotrom a zavolal som jej ze sa stretneme na zastafke ... ona dosla pokecali sme a hnd sa ponahlala za tymi "babami" ja som mal z toho blby pocit tak som isiel za nou a nasiel som ju s chalanom .. pred tym som jej nebranil mat 30 RP na pokeci vobec mi to nevadilo a nezajimalo ma to vazil som si to ze ked som s nou tak sa mi venuje naplno .. no ked sa stal ten incident tak odvtedy je to v kasi kazdy druhy den sa skoro hadame... a este by ma zaujimalo ako by som zistil aky mala dovod na to aby ma klamala... a zistil som aj tu vec ze ten chalan s nou chcel cosi riesit .. lenze smutne na tom je ze nevidim do hlavy mojej baby ...este aj ked som ju nasiel s tym chalanom a poslal ju dpc tak ma prosila o druhu sancu a vravela ze toho kamarata stretla nahodne len potom som sa dozvedel ze to bolo vopred dohodnute ale okolnosti boli take ze najskor ju volali kamaratky von a jak uz vedela ze pojde von tak sa dohodola aj s tym chalanom ... tak do toho baru prisla s kamaratkami a isla sa prechadzat s tym chalanom .. ... keby niekedy zistim ze ma s nim chcela podjebat alebo cosi s nim riesit tak neni o com ale pokial sa fakt len bala tak to nejako prhltnem ...
@kolini nejde o to ze to s nou nechcem riesit a porozpravat sa ale vzdy ked sa chcem o tom rozpravat tak sa nasere ze uz to mam nehat tak a ist dalej ...
@pinci neni moja prva ide o to ze ja sa tak dokazem do baby zabuchnut ze to neni normalne ... pred touto babou som sa len kurvil .. proste sex na jednu noc a tak ... pred tym ked som mal vztahy tak boli tak suchsie lebo boli bez sexu ale to zase kvoli mne nejak som nemal odvahu ... potom ma kamarat stiahol do trojky a uz to islo so mnu dole vodu az som si jedneho dna povedal dost a ze chcem normalny vztah a byt iba s jednou a takto sa mi vlastne moja minulost vypomstila lebo vsetci na okolii jej vrvaeli aky som bol atd ... a zevraj bola v tom ze to robim stale a tak to spravila aj ona .. a mozno ze aj nieco pravdy na tom bude
@1sniper áha , tak to potom meni celu situaciu xD, pekne sa porozprávajte o tom pri alkohole, vtedy človek povie celu pravdu ked sa to potvrdi tak je to na tebe že či jej daš ešte šancu či nie, ja osobne by som ju asi poslal kade ľahšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Druhá vec je že teba serie, že sa stretáva s kamarátom a vlastne si jej od začiatku neveril.
Keď si neveríte, tak vzťah nemá zmysel.
po prvé ..ona ti nemala klamať ,ale kedže sa bála tvojej reakcie ,tak ti zaklamala ,to je bežné ,ale ona ešte sama nevie ,čo chce ,lebo je príliš mladá a nevyspelá ,ako sa zdá podľa týchto vecí ....no kvôli tomu hádam sa s ňou nerozídeš ,či ? a to od nás chceš radu,či ju nechať ?nesranduj ...lebo my ju nepoznáme ,ani teba a nevieme ,čo máme na toto povedať ..nevieme ako pomôcť ...
a ty nebud taký žiarlivý ,to je chorobné ...čo je na tom zlé ?že ju prezvonil kamarát ,aby šla na net ??mne bežne ,ked som so svojím priateľom prezváňajú kamoši ,alebo si píšem s nimi niekedy sms ,keď neičo potrebujú a,lebo len tak ..a s mojím priateľom to ani nehne ...(tiež nevravím ,že je to normálne ,ale toto je tiež moc podľa mňa )
Ale inak to co povedala ze si myslela ze to robis aj ty je ojeb , chcela sa vyhovorit , na tvojom mieste by som jej neveril.
A celkovo je vas vztah zly podla mna z toho co pises.
@5 LOL
a k veci.. ja by som to uz ukoncil.. ked si drbo, co ju obmedzuje, tak to nema vyznam ako pre nu, tak i pre teba.. kedze ti klamala, niekde je problem.. porozpravajte sa a zistite kde.. ak sa nechces rozpravat a riesit svoje veci na internete, tak evidentne nemas o nu citovy zaujem..
ok beriem spat moj predosli koment, nie vzdy pochopim ironiu pre mna neznameho uzivatela =D
jasne pochopiteľne
uz sa stalo