Mám taký menší problém, často sa mi stáva, že ak sa s niekým rozprávam alebo mi niekto niečo vysvetľuje a pri tom na mňa pozerá neviem kam s očami a príde mi to také blbé, že pozerám všade možne len nie na toho človeka, alebo keď na mňa niekto vyslovene č
Áno dá sa z toho vyliečiť - som toho živím príkladom pred pár rokmi čojaviem 5-6 som na tom bol podobne ale teraz sa už pozerám len do očí (poprípade do výstrihu) A poteší ma keď sa aj mne ľudia pozerajú do očí
@greenlime - fuha ťažká otázka proste sa musíš snažiť, musíš prekonať bariéry, musíš prekonať samú seba, musíš to proste skúšať, cvičiť, bez cviku nič neide, zober si doma niekoho - čo javiem popros brata, sestru, mamu, psa, mačku alebo podobne a rozprávaj sa z nimi a medzitým im pozeraj do očí uvidíš - to príde samo treba len chcieť & bez snahy nič neide
Pride ti to blbe? Mne ked niekto nepozera do oci, tak mu bud neverim, alebo si o nom myslim ze neveri mne ...a dalsie negativne veci s tym spojene (nesmelost, alebo ze clovek nieco skryva)... ocny kontakt je uplny zaklad a casto je to dost velka vyhra - posobi to doveryhodne, presvedcivo, ked chces nieco dosiahnut atd.
Ano, niekedy to je tazke, niektorym ludom sa tazko pozera do oci. Ale cim menej budes do oci pozerat, tym zvlastnejsie na ludi budes posobit.. do toho sa proste treba prinutit..
vieš čo, takých je nás viac ako aj ja ja aj keď nejako musím proste sa pozerať do očí, ja to fest ťažko znášam a ja radšej aj pri rozhovore kukám niekam inam ako do očí...vieš ako...ja neviem, ako sa liečiť a u mňa by to nebolo ani nejako ktovieako úspešné, pretože ja som veľká skepsa a ak neverím ja druhým, tak si myslím, že ani oni neveria mne a oči sú veľmi krásne miesto, ale do očí sa nerada pozerám, samozrejme, ak je to niekto cudzí alebo kamoš...niekoľko krátkych sekúnd a musím sa pozrieť preč...ale ak je to chalan, ktorý sa mi páči, je to už kúsok iné...
a ešte som chcela pripomenúť, že ani ľudia sa nie vždy radi pozerajú do mojich očí, lebo im to pripradá, aaokby som ja svojim pohľadom ich hypnotizovala ale niekedy mám aj také obdobie, že oči mám fest svetlé a práve vtedy sa na ľudí najviac pozerám, ako do očí...a zas oni sa vyhýbajú mne pre príliš modré oči xD
Ja som z tým mal niekedy tiež trošičku problém no vyriešil som to tak že keď som kráčal po ulici kukal som cudzím ľuďom do očí až kým neodvrátili oni zrak
Teraz pozerám do očí furt už som si na to tak navykol až je to nebezpečné
Keď som po tých cvičeniach každé ráno keď som šiel do školy kukal jednému dievčaťu do očí až raz na mna z panikou v hlase po asi 3 mesiacoch zakričalo: nepozeraj na mna! a neuveriteľne rýchlo skoro behom odcupitalo preč. Odvtedy som ju po ceste do školy nikdy nevidel
Navyše čakám kedy dostanem na držku od nejakého nerváka ktorému som kukal do ksichtu a pritom som si to ani poriadne neuvedomoval. Zatiaľ to našťastie vždy skončilo iba volgárnymi gestami a vyhrážkami, raz buchnutím pleca
no ja tiež niekedy nedokážem udržať očný kontakt. Proste snažím sa ale nejde to v lepšom prípade kukám človekovi na nos, do výstrihu v horšom uplne mimo...
@millie tento problem som mala aj ja ale trochu sa premoct a snazit sa pozerat do tych oci skus si predstavit ze tie oci nie su oci ale to iste ako napriklad ruka...na ruku sa pozries bez porblemov...trosku cvik a zachvilu to bude v pohode..ver tomu....ale inak mne to trosku este tiez lezie na nervy...good luck
niečo podobné mám za problém..keď mi niekto niečo hovorí tak zvyčajne tomu druhému pozerám do očí, ale keď ja niečo hovorím tak sa mi často stáva že sa dotyčnému nepozerám do očí a ani si to neuvedomujem
ja to mam trochu inak.........tiez ma na to upozornovali rozni ludia, tak obcas to urobim aj nasilu, funguje to, ale z niektorych ludi proste NEVIEM odtrhnut oci, a presne viem, aky odtien maju oci ludi v mojom okoli......aj ked su rovnakej farby........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@pawlo jak sa liecis??=D
Ano, niekedy to je tazke, niektorym ludom sa tazko pozera do oci. Ale cim menej budes do oci pozerat, tym zvlastnejsie na ludi budes posobit.. do toho sa proste treba prinutit..
Teraz pozerám do očí furt už som si na to tak navykol až je to nebezpečné
Keď som po tých cvičeniach každé ráno keď som šiel do školy kukal jednému dievčaťu do očí až raz na mna z panikou v hlase po asi 3 mesiacoch zakričalo: nepozeraj na mna! a neuveriteľne rýchlo skoro behom odcupitalo preč. Odvtedy som ju po ceste do školy nikdy nevidel
Navyše čakám kedy dostanem na držku od nejakého nerváka ktorému som kukal do ksichtu a pritom som si to ani poriadne neuvedomoval. Zatiaľ to našťastie vždy skončilo iba volgárnymi gestami a vyhrážkami, raz buchnutím pleca
@17 to je inak dobrý nápad
inac som az nenormalne vsimava...nik mi neunikne!
BUHAHAHA.........
treba sa len zatat. niekedy sice nepocuvam, co mi hovoria len aby som neuhla pohladom a tak sa na to sustredim ale ide to