moji rodicia su rozvedeni a uz asi dva roky nevychadzam dobre s otcom...az na vcera...vcera to bol vrchol...bolo to strasne...az neuveritelne strasne...
problem je v tom, ze... ked som to povedala maminke,tak poveala,ze uz k nemu nepojdem.
ano moj...viem,ze ineho biologickeho otca nebudem mat....ale keby tebe robil take veci ako mne...ano,priznavam,nie vzdy je to tak,ze bol na chybe on....to nie..ja si priznam chybu...ale to,ze ma chce u seba len preto,aby som mu makala v praci a aby ma potom este za nu zbuzeroval ako najvacsiu kravu....
Podla mna by sa s tym malo dat nieco spravit, samozrejme sa to bude musiet vsetko presetrit socialkou, ak aj nie sudnou cestou. Ale ak sa s nim skutocne nechces stretavat a je taky sviniar, tak ti to za to stoji. Budem drzat palce
vo stvrtok idem mat 15..hej,som stena male co je este v puberte,ale ked uz som mnou suhlasi bratranec co ma tridsat a sesterka co ma 23,tak asi na tom nieco bude....
a vychadzala som s nim v pohode..
nasi sa rozisli ked som mala 5....vsetko bolo oukej...len teraz posledne dva roky...
a aby som nezabudla uz dlhsiu dobu ma dieta pravo sa rozhodnut s ktorym z rodicov bude. cize s tebou nemoze nic urobit ked k nemu nebudes chodit, ked ty sama nechces. problem by bol keby ta mamka nepustila
nahlaste to na sud. to sa enda len tak lahko. ak mu prinalezi to, aby sa s tebou stretaval, tak mu to nikto len tak nemoze odopriet, az na sud. takze chodte tam, ze ta otec psychicky vidiera alebo nema na tvoju psychiku dobry vpliv.
hmmm dakujem...a viete do kelu co je najhorsie? zobral mi mobil...kupil mi ho na meniny a teraz si ho len tak zobral...ze ho da do zalozne...no neviem ci mu daju vela,lebo som ho dostatocne graficky prisposobila
@9 dieťa má právo rozhodnúť sa, s ktorým rodičom chce žiť. Súd však určí, kedy sa dieťa bude stretávať s druhým rodičom. Nie je pravda, že ak by ona nechcela, tak nemusí. Je neplnoletá, preto je za ňu právne zodpovedná jej matka. Ak by dcéra nešla k otcovi, ten by to mohol dať prešetriť a matka by mohla byť obvinená z nedodržiavania záväzných súdnych rozhodnutí.
Jediné, čo sa dá robiť, je požiadať sudcu o opätovné posúdenie prípadu. Ten však jedine pri veľmi závažných skutočnostiach (napr. bitka, týranie - fyzické aj psychické) môže odobrať jednému z rodičov právo na stretnutie s jeho dieťaťom. To sa však stáva málokedy
Skúsila by som to radšej riešiť rozhovorom s otcom. Snaž sa zistiť, prečo je v poslednej dobe taký a pripomenúť mu, že to, čo robí a hovorí, ti ubližuje.
pocuvaj moja zlata ty toto pokladas za problem ? Tak to ti radim zamysli sa ...Ja bivam len s tatkou ak sa to da tak nazvat..je to skor psychopat ... od rana do vecera mna a sestru uraza..nadava nam do p_c, do krav a do handier..moja sestra dneska spadla zo schodov a on jej zakazal ist k doktorovi...kazdy jeden den na nas ziape a musime stale upratovat lebo vidi vsade spinu ... moju mamu vidim raz, dvakrat za tyzden a vobec ju nezaujma co nam tu otec robi aj ked som jej uz milion krat plakala na kolenach !!! Mam uz 3brigady a pomaly odo mna zacina brat najom a kazdu chvilu ma odtial vyhadzuje.Takze ti poviem dievca spamataj sa a otvor oci ! Ty nemas ziaden problem ! Ani len netusis co su problemy !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a vzdy si s nim nevychadzala alebo len od rozvodu?
a vychadzala som s nim v pohode..
nasi sa rozisli ked som mala 5....vsetko bolo oukej...len teraz posledne dva roky...
Jediné, čo sa dá robiť, je požiadať sudcu o opätovné posúdenie prípadu. Ten však jedine pri veľmi závažných skutočnostiach (napr. bitka, týranie - fyzické aj psychické) môže odobrať jednému z rodičov právo na stretnutie s jeho dieťaťom. To sa však stáva málokedy
Skúsila by som to radšej riešiť rozhovorom s otcom. Snaž sa zistiť, prečo je v poslednej dobe taký a pripomenúť mu, že to, čo robí a hovorí, ti ubližuje.
povedala som mame, ze to vydrzim tie tri roky...bue to tvrde, ale radsej takto...