ahojte včera som si nainštalova world o warcraft wrath of the lich king a ked som to patchoval podarilo sa mi to iba po patch 3.0.3 patch 3.0.8 mi nejde nainstalovat lebo mi vypise toto.... The source data for a patch file could not be located. (Patch: "p
ja vieeem boha sak to hravam som v tom dobry...ale mam novy HDD takze sa mi to vymazalo a prosim komenty len ak mi viete poradit ohladom tej instalacie
tbc?? rozmyslal som nad tim ale nevedel by som to ale mozem si nainstalovat 2 wowka jedno tbc a jeden wotlk...a hram za rogunu...strasne sa vyzivam v shadow dance a v tbc neni bude to problem
@zizisko Ee, lebo človek s ktorým som to hrávala mi povedal že som najväčší nervák na svete a že tú hru beriem príliš vážne (ja? ale prosím ťa ) , takže nebude so mnou hrať... a bez neho ma to nebaví
už len preto, aby som sa nemusela ondieť s technickými problémami, sa mi oplatí hrať na ofiku... a keby človeku tam niečo nešlo, môže pokojne zavolať na support s dobrým spravodlivým rozhorčením, že kurnik, kupoval som si to a nejde to, pomôžte mi
@zizisko ale warriorom ktori maju realnu sancu zabit druida raz za dve minuty kvoli trinketu (a aj tak to vo vacsine pripadov nevyjde lebo entagling roots a najebany lolbloom) to sakra vadilo -.-
@1maso1 tipujem že original DvD pack nemáš a na offi nehráš... takže v každom prípade ... ser na to je to hra na 2 a viac rokov... + bude ti ľúto toho zabitého času.. keď si po dvoch rokoch hodíš do chatu /played a uvidíš tam total playtime : niečo okolo 173 days
ale v každom prípade skús repair folder , zmaž cache , zmaž wtf súbor a ak to nepôjde tak to je fakt signál zhora aby si to nehral... that´s all...
k téme: povedal by som, ze si wow neinstaloval do "defaultne" nastavenej cesty "c:/program files/world of warcraft/" ale niekde inde, alebo si presuval celu instalacku do ineho priecinku.
Skontrolovanim a porovnanim registrov (ak nevies, ako, tak to nerob) zistis, ci sa ti zhoduje realna instalacna cesta s tou, ktora je v registroch. Tymto by si mal mat problem na 80% vyrieseny a pre ostatnych:
@dejvido sak ja viem xD ja to hram rok a pol ale zeby som bol na tom zavisli sa povedat neda..nemam problem to hocikedy vypnut a ist von alebo robit nieco ine
@ musee sak stahujem enGB to tim nebude a tych hracov sa spytat skusim....@ dejvido diky ja skor oblubujem hry typu CSS, half life 2 deatmach,call of duty modern warfare 2 (samozrejme multiplayer a taketo srandy....ale ani wow neni zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@kissmeplease Nehrávaš už?
už len preto, aby som sa nemusela ondieť s technickými problémami, sa mi oplatí hrať na ofiku... a keby človeku tam niečo nešlo, môže pokojne zavolať na support s dobrým spravodlivým rozhorčením, že kurnik, kupoval som si to a nejde to, pomôžte mi
@1maso1 tipujem že original DvD pack nemáš a na offi nehráš... takže v každom prípade ... ser na to je to hra na 2 a viac rokov... + bude ti ľúto toho zabitého času.. keď si po dvoch rokoch hodíš do chatu /played a uvidíš tam total playtime : niečo okolo 173 days
ale v každom prípade skús repair folder , zmaž cache , zmaž wtf súbor a ak to nepôjde tak to je fakt signál zhora aby si to nehral... that´s all...
Skontrolovanim a porovnanim registrov (ak nevies, ako, tak to nerob) zistis, ci sa ti zhoduje realna instalacna cesta s tou, ktora je v registroch. Tymto by si mal mat problem na 80% vyrieseny a pre ostatnych:
warlock je aj tak najlepsi
@filipkoo No jasné,z fleku ma napadnú 2 ale je ich viac,to je jasné
2.spýtaj sa na serveri