Ahoj . Ták mam nový PC s win 7 (skúšobná verzia zaťiaľ) ale keď nainštalujem hru tak neide vôbec . Akurát kolečko pri myši sa načíta a nič dalej. Drivery mám všetky z CD ktoré boli ku GPU a MB, robí to pri Sniper elite v2 a Call of Juarez Gunsliger . Napr
@lukaso121 ide o to čo som povedal aj furymu (ale v jeho prípade som sa mýlil, ako je jasné z jeho odpovede) - ide o to že daný windows je ORM verzia (čiže tá ktorú výrobcovia compov predinštalovávajú, ale dá sa stiahnuť samozrejme aj z torrentov), a má nesprávnu/chýbajúcu licenciu, čiže win predpokladá že si ten comp kúpil už so systémom, ale že predajca ojebáva a inštaluje systémy bez toho aby mal na to právo, čiže ti to takto oznámia, ale fungovať ti neprestane, lebo je blbosť aby si za takýto podvod trpel ty ako koncový užívateľ, lebo by si aj tak nadával na "sprostý microsoft"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Stiahnúť, rozbaliť, nainštalovať... ak nepomôže, napíš.
Pri CoJ 2 som ho musel tiež preinštalovať a išlo ale teraz nič
1.
"nový PC so skúšobnou verziou windows 7"?
ehm... to ťa predajca riadne ojebal. či myslíš trial verziu, že nekúpený, neregistrovaný?
2. čo tak spýtať sa na diskusiách k daným hrám/steam support fóre? resp. ak máš warez verziu tak skúsiť stiahnuť inú?
načo ti to kupovať ?
@lukaso121 tak potom nechápem prečo si v @3 napísal "nemám šajn čo to je", keď očividne máš