@5 riešil by som to prečistením a výmenou chladiacej pasty, načo investovať do niečoho čo vlastne netreba a skorej si over či je to fakt tím môže ale aj nemusí to byť teplotami
tak to ti nepoviem jednak to záleží od procáku, grafiky akú máš, v noťasi sa mi pod záťažou hreje procák na tých 70°C, grfika neviem nemá čidlo, v desktope procák mávam na tých 55°C, grafiku v pohode vytiahnem aj na 85-90°C
@25marek25 toto mi robilo je to jednucho (pravdepodobne) v prachu! Len otvor bedňu z pc a budeš prekvapený čo sa tam skrýva. Potom to pekne povysavaj a pc ti pojde normalne.
@normane grafika asi nie, to by len začala najprv sekať, potom možno blbnúť, a potom by padla, možno aj s celým compom, ale nebolo by to vypnutie, len reštart. toto vyzerá na procák, že sa aktivuje jeho bezpečnostný mechanizmus pri prekročení maximálnej teploty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov