Problém s pleťou... vie mi prosím niekto poradiť ?
Mám taký problém, že som ani nie 5 minút vonku ani nie na slnko stačí keď je teplo a vyhodia sa mi fľaky na tvári. Nie také cez celé líca ako to normálne býva pri opálení napríklad ale zvláštne mapy a vyzerá to strašne. Neviem čo s tým či je na to nejaký
Choď za kožnou! Ja som mala presne ten istý problém! Sa mi vyhodili hneď fľaky na tváry a mala som ich aj na rukách. Kožná mi dala na to taký jak sprchový olej (Balneum sa myslím volá) s ktorým si normálne aj tvár umývam každý deň a od vtedy už ich nemám ..možno raz alebo dva krát sa mi stalo od vtedy. A samozrejme mi dala aj lieky na alergiu lebo vraj to môže byť sposobené tým, že mi pokožku dráždi moj vlastný pot alebo priamo slnko. Že som na neho ako keby alergická.
Skôr by som išla v prvom rade za alergologičkou. Kožná ti dá len lieky alebo nejakú mastičku ktorá ti poväčšine pomáha iba keď lieky užívaš/potieraš sa mastičkou. Akonáhle to vysadiš príznaky sa vrátia. Keď mas alergiua tak ti alergologička predpise lieky na danú alergiu.
hmm...mne sa robili kedysi biele fliaciky od slnka, s cervenymi neviem poradit ale ked to je taketo, skor to vyzera na podrazdenie alebo tu alergiu. mozno to mas od potu. alergolog, dermatolog ti snad budu vediet lepsie poradit...
najprv zájsť za kožnou/alergologičkou, používať ochranný krém s SPF faktorom a možno toto by pomohlo alebo hocičo iné so šťaveľom alebo si rovno na pokožku po slnení dať listy šťaveľu, chráni pleť pred slnkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
alebo hocičo iné so šťaveľom alebo si rovno na pokožku po slnení dať listy šťaveľu, chráni pleť pred slnkom