zdravím, nedávno som sa začal učiť C-čko, mám poslednú verziu Ubuntu, ako IDE používam code::blocks (skúšal som aj iné ale nepomohlo vyriešiť problém...) takže po dopísaní zdrojáku kliknem na build and run, program mi spustí bez chýb všetko funguje... no
Ide o to, ze ten program sa mozno spusti, ale okamzite sa ukonci. Preto by si mohol na konci programu dat, aby cakalo na stlacenie enteru( alebo inej klavesy ) a az potom aby sa program ukoncil. Alebo to proste spustaj cez konzolu ako tu uz pisali.
Spust si terminal. Prejdi v terminaly do zlozky kde mas skompilovanu apps, a spust ju ./apps ... urcite si pisal conzolovu apps a tie sa spustaju takto
V linuxe sa vsetko riesi terminalom... Prv by si sa mal naucit poriadne pracovat s linuxom to predsa nieje Windowsacka klikacka je to uplne cosi ine... A nie prv sa hrnut do programovania na Linuxovej platforme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@freestyler01 dal som, žiadna zmena...