Neustále sa musíš pytať sám seba,čo by na to povedal stríčko Ben ak by mal tento problém Peter Parker.alias Spiderman.Povedal by:S veľkou silou prichádza veľká zodpovednosť ,..alebo je to dar aj prekliatie..neviem.. heh
@gwendolyn@insanebutalive ale sak niekedy je to fakt trapne sak teraz sme boli na chate s kamosmi a jeden ujko nas hned vyhnal z postele a mne stal a on sa zacal smiat jak debil
@Puncovyrez33 no to je údel vás chlapov.. nám sa zas môže stať, že nám príde menštruácia v nesprávny deň keď budeme mať biele nohavice.. ver mi že to je väčší trapas
@Puncovyrez33 NO ved to je úplne normálne, že ti ráno stojí Nič zvikneš si asi ako každy No aj mojmu chalanovi ráno stojí ...a vieš vie to niekdy aj dosť potešiť ...ranne kolo a tak NO ved uvidiš neskôr si zvykneš a ked budeš mať babu ... tak ver ešte budeš rad, že ráno sám stoji heh FAKT
je to normálne a v pohode, to každému zdravému chalanovi... neboj ty len, príde doba, keď ti to bude chýbať a budeš spomínať na krásne rána, keď bol tvrdý
Som natolko frajer ze nepisem taketo veci na net lebo mam aspon trochu dostojnosti
Ale ked ty si velmi zvedava na takuto temu tak v pohode
Keby som mal problem ja alebo si niecim nebol isty tak nepridem na Birdz a nenapisem to sem lebo tu aj tak asi nikto neporadi normalne , on to musi vediet tak by ma zaujimalo preco to vlastne sem skutocne napisal?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
A neak ma to ani nesere,len pokial nemusím nutne ráno na wc,a nedá sa
no proste je to niekedy trapas
Ale kdeže, stavím sa, že akonáhle by prišlo ku kontaktu s prvým zubom, problém by zmizol sám aj bez drastického pokračovania
Tak to ani pílku netreba, stačí lokálnu anestézu formou injekcie a len čo chalan zbadá, kam sa tá ihla blíži ... Problem solved ...
ale to už budeš starý dedek
Ale ked ty si velmi zvedava na takuto temu tak v pohode
Keby som mal problem ja alebo si niecim nebol isty tak nepridem na Birdz a nenapisem to sem lebo tu aj tak asi nikto neporadi normalne , on to musi vediet tak by ma zaujimalo preco to vlastne sem skutocne napisal?
teraz uz nemam problemi..