čaute, mám otázku. pred nedávnom som sa rozhodla že si spravím tunel, čiže teraz mám v uchu 2mm expander. Ale včera ma začal dosť bolieť krk na tej strane kde ho mám. Myslíte že je to kôli nemu? A teda- mala by som si ho vybrať/niečo s tým robiť?
podla mňa to bude pravdepodobne tým čo píše @4 ..mňa ucho ani nič nebolelo keď som rozťahovala ale pokial ťa to bolelo tak je možné že si len zle spala
@ivanka14 s 2mm to nemože byť ja som dala na raz 10mm ale aj mna bolely uzliny atd...ale to prejde asi s toho že to maš zapalene ta bolia nervy ktore cez ucho prechadzaju ale s 2mm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja si napr len zasponkujem vlasy na jednej strane a nejako mi to automaticky taha hlavu doboku.
no povedzme že ja to práve za pecku nepovažujem,ale sto ľudí,sto chutí ale ak máš na to brucho,tak prosím
len som chcela upozorniť na to,že pindáš na tunely,pritom máš prepichnuté brucho