Ľudia mám taký menší problém s váhou a preto rozmýšľam o kúpe prípravku gaineru,aby sa tých zopár kíl na mňa nalepilo.Doma mám boxovací mech,ktorému sa venujem a rád by som vedel či by som mohol užívať tento prípravok pred boxom keď sa tomu naplno venujem
radsej poriadne jest 6x denne, rano nejake jogurty, musli, ovsene, vajicka, ovocie, na obed riadne maso (biele) s ryzou a na veceru moze byt bud z obeda ak sa ti nechce varit nieco ine ale ideal je steak resp. cervene maso
@dannyd14 tak čo keby si si varil bars aj sám a nakupoval ja si na to míňam dosť podstatnú časť vreckového len preto lebo nechcem jesť to čo oni a to čo mi škodí.
@dannyd14 no predpokladám že nechceš naberať donekonečna ! takže keď získaš potrebný objem etc kľudne si to môžeš obmeniť. A ja som len napísal najlepšiu alternatívu. Inak kura sa dá urobiť asi na 468613 spôsobov zo všetkým možným , prípadne morčacie. Ja jem dosť aj ryby.
@majo16 pretože neviem dobre variť,ale asi by som sa mal začať učiť ..keď budem mať okolo 85 tak budem spokojný momentálne mám úbohých 60 čo ma dosťzamrzelo..
ked chces nabrat svaly, tak ti gainer v kombinacii s mechom urcite nepomoze - do mechu mozes boxovat, kolko chces , ale moc svalov nenaberies, akurat si mozes dojebat zapastia, ak mas zlu techniku. Potrebujes cinky a hlavne stravu (ak mas problem pribrat tak gainer moze pomoct - ale poznam chlapika, ktory bral gainer aj cvicil a aj tak hovno z toho). Cvicenim s vlastnou vahou moc nenaberies (hlavne ak mas 60kg), akurat vic spevnis telo.
A hlavne jedz, vela - nie len ked si hladny, to je uz neskoro. Zer furt (ja sa ladujem aj o 12 vecer , ak ti bude zle alebo tazko od zaludka tak si daj vacsiu prestavku medzi jedlami. Idealne 6x denne. A hlavne ranajky.
@dannyd14 Podla toho co chces , ked chces mat vacsie ruky a male telo jak chuj tak staci
Pribrat znamena cvicit poriadne , pravidelne , mat dostatocny prisun bielkovin , sacharidov a zdravych tukov , poriadne spat , nepit. Je toho vela , vsetko si splnal>?
Jest musis vela, bez stravy sa ti ani cvicit neoplati. Mozes sa na to rovno vysrat.
Strava je kapitola sama o seba - to si musis nieco precitat. @mm47 ma pravdu, ak chces nejako vyzerat nemal by si jest vsetko co vidis. Moc mastnym jedlam sa vyhybaj. Ale to neznamena, ze teraz nebudes jest klobasy. Zase sa moc sa nesetri, ved chces pribrat nie. Ja nemam problem si dat 12 vecer vyprazany rezen Zase nevyzeram ako z katalogu, mensi pupok mam. Ale chem pribrat, neskor sa to vyrysuje. A hlavnom podmienkou k tomu aby si nabral svaly je prijat viac energie ako vydas. Tak je jasne, ze nieco sa ti ulozi. Proste kazdy, kto cvici ti povie ze ciste svaly tak lahko nenaberies.
V objemovke ciste svaly nenaberies, dalo by sa to, ale to by si sa za kvalitnu stravu asi nedoplatil Pocitaj s tym, ze nejaky tuk naberies. To sa da potom zhodit.
Len jedz dost bielkovin (maso, mlieko, vajcia) a sacharidov (hlavne komplexne - ryza, celozrne pecivo, ovsene vlocky, zemiaky ...), po treningu si daj aj nejake monosacharidy.
@lx Ako toto bola rada, ak chce nabrať, tak sa má vypásť ?? Tak ak by to mal brať vážne nebude asi žrať všetko lebo aj keď potrebuje nabrať, aby rysoval, nebude jesť všetko lebo potom to dať dole by ho asi stále 3 x toľko námahy a noše času. Ak má 60 kg a chcel by cvičiť, aby nabral, tak by sa hlavne nemal nafúknuť a dotrhať. Lepšie pomaly cvičiť a potom pridať dáke proteíny a iné doplnky a nie zožrať čo uvidí ...
A k tym tvojim cvikom - beh, kliky, svihadlo - na to sa vyser. To ti nepomoze. To mas do rysovacky, nie do objemovky. Tvoje cviky ti akurat spevnia telo.
Na objem potrebujes cviky s tazkymi vahami (tazkymi pre teba, nie ze si nalozis privela, tak sa akurat dojebes) a smensim poctom opakovani, pripadne cvic pyramidu (postupne zmensujes pocet opakovani a pridavas zataz). Bez posilky sa velmi nepohnes.
Na zaciatok, aby si nabral stacia zakladne viacklbove cviky: benčpres, drepy, pritahy velkej cinky v predklone, mrtvy tah, kliky na bradlach (na to pozor, tu si viac ludi dojebalo rameno), zdvihy na hrazde.
Moja posledna rada - tu moc rad nehladaj, chod na fora, ktore sa tomuto venuju, napr moje oblubene - posilnovanie.sk
@austin1991 vyssie pise, ze ma problem pribrat - tak nech zeria vela, mozno ma zrychleny metabolizmus, tak mu to neuskodi. A ak bude pravidelne a tvrdo cvicit tak sa urcite nemusi bat, ze sa vypasie. Vypasol by sa len keby zral a lezal v posteli.
@dannyd14 Na zaciatok nieco priber a potom si upravuj jedalnicek - mas 60 kg tak vyzeras ako fixka. Pandero tak rychlo nenaberies - to je to posledne coho by som sa pri tvojej vahe bal
Mam kamosa trojbora, poznam viacero korieb a ani jeden z nich neriesi - tak nechem pribrat sadlo, parky alebo slaninu si nedam - Proste ak tvrdo makas a si v objemovke nemas sa coho bat. A ak by si mal jest len zdravu stravu a ist presne podla nutricnych hodnot, tak ta do mesiaca jebne.
@austin1991 Nikde som nenapisal, ze ma jest vsetko co vidi. Ak nie je debil tak nebude zrat same somariny. Ale pri jeho vahe by ho ani to nezabilo.
@lx to, že má žrať všetko čo vidí bola už skôr hyperbola z tých múdrych vecí čo mu tu chlapcovi viacerí popísali, áno ak chce pribrať mal by jesť viac, ale ak má normálny profil, tak mať v 16-tych rokoch 60 kg neviem na akú výšku, nie je nič nezvyčajné ... Ja som mal v 18-tych 96kg a teraz mám 80 kg a až nato, že nemám brucho a som spevnel moc rozdiel nie je vidieť a presne ako si mu napísal, ak chce cvičiť a nabrať svalovú hmotu, mal by sa pýtať kompetentných myslím si, že v obchodoch s doplnkami a tak, vždy chalani radi poradia aj ohľadom cvičenia a stravovania oni sa do toho vidia predsa len lepšie ako niekto kto cvičí, ale neživý ho to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Vraj je dobrý hlavne proti čiernym bodkám.
A prečo by to dopadlo zle ?
Na to je dobry gainer , alebo skor pre ludi co pracuju, v skole to tiez mozes nahradit jedlom/.
Neoplati sa ti kupovat predrazenu kravinu co vyzijes kratkodobo.
S tym vrecom to nechapem , co chces docielit tym gainerom pred boxom? ked chces nejaku extra energiu skus nieco ine pred tym.
Ked chces kila navyse rob tazke zakladne cviky
Takze jeb na mech a kup cinky.
Ked nechces len mat bandero a tesit sa ze mas o 5 kil viac.
Musis vediet co jest a kedy jest.
Pribrat znamena cvicit poriadne , pravidelne , mat dostatocny prisun bielkovin , sacharidov a zdravych tukov , poriadne spat , nepit. Je toho vela , vsetko si splnal>?
Tazke cviky su rozdiel ako hento , kliky ti spevnia hrud , ruky , ale na objem su ine veci.
Najdi na nete omg
Strava je kapitola sama o seba - to si musis nieco precitat. @mm47 ma pravdu, ak chces nejako vyzerat nemal by si jest vsetko co vidis. Moc mastnym jedlam sa vyhybaj. Ale to neznamena, ze teraz nebudes jest klobasy. Zase sa moc sa nesetri, ved chces pribrat nie. Ja nemam problem si dat 12 vecer vyprazany rezen Zase nevyzeram ako z katalogu, mensi pupok mam. Ale chem pribrat, neskor sa to vyrysuje. A hlavnom podmienkou k tomu aby si nabral svaly je prijat viac energie ako vydas. Tak je jasne, ze nieco sa ti ulozi. Proste kazdy, kto cvici ti povie ze ciste svaly tak lahko nenaberies.
V objemovke ciste svaly nenaberies, dalo by sa to, ale to by si sa za kvalitnu stravu asi nedoplatil Pocitaj s tym, ze nejaky tuk naberies. To sa da potom zhodit.
Len jedz dost bielkovin (maso, mlieko, vajcia) a sacharidov (hlavne komplexne - ryza, celozrne pecivo, ovsene vlocky, zemiaky ...), po treningu si daj aj nejake monosacharidy.
Na objem potrebujes cviky s tazkymi vahami (tazkymi pre teba, nie ze si nalozis privela, tak sa akurat dojebes) a smensim poctom opakovani, pripadne cvic pyramidu (postupne zmensujes pocet opakovani a pridavas zataz). Bez posilky sa velmi nepohnes.
Na zaciatok, aby si nabral stacia zakladne viacklbove cviky: benčpres, drepy, pritahy velkej cinky v predklone, mrtvy tah, kliky na bradlach (na to pozor, tu si viac ludi dojebalo rameno), zdvihy na hrazde.
Moja posledna rada - tu moc rad nehladaj, chod na fora, ktore sa tomuto venuju, napr moje oblubene - posilnovanie.sk
Mam kamosa trojbora, poznam viacero korieb a ani jeden z nich neriesi - tak nechem pribrat sadlo, parky alebo slaninu si nedam - Proste ak tvrdo makas a si v objemovke nemas sa coho bat. A ak by si mal jest len zdravu stravu a ist presne podla nutricnych hodnot, tak ta do mesiaca jebne.
@austin1991 Nikde som nenapisal, ze ma jest vsetko co vidi. Ak nie je debil tak nebude zrat same somariny. Ale pri jeho vahe by ho ani to nezabilo.
Chcu predat , povedia naivnemu pubertakovi cokolvek.