ahojte,
mám taký problém že spolužiak ma už dlhšiu dobu nemá rád,zo začiatku ročníka bol akože ku mne celkom vpohode ale zrazu si vzal do hlavy že ma nemá rád,teraz sa mi vysmieva za každú chybu čo urobím,ohovára ma, aj som ho pri tom počul ako ohovoril,a
@riso169 to poznám... Asi pred cca 3-ma rokmi keď som bol ešte sracka som tiež toto zažíval, celý rok sa smial za každú chybu... Ale potom prišli letné prazdniny a ja som sa zmenil auedomil si ze on vie ze mi to vadi, on vie ze ma to sere, tak keď s tým začne tak mu ukážem kdo je kráľ...
Na začiatku roka sme hrali karty a on znovu zacal, ale uz som bol taký ako teraz... Zacal sa smiať uz neviem nacom, a ja som mu povedal ci mu jebe na tu jeho hlavu cigansku ( aj keď nebol cigán), a povedal som ze na takej picovine sa nedá smiat tak ak ma problém tak nech nie je sracka a nech mi to povie päsťami... On sa pozrel vedľa a ze: to co sa mu stalo"...
A ja som mu dal facku postavil sa a ze nech mi to vrati ... On nič tak som ho zacal urážať ze ma hlavu jak ryba prijebana ze strasne smrdi atď, a zacal ho tak fackat... Škoda ze nič nespravil, len uz som videl tie červené oči tak som ho nehal... A vtedy som si uvedomil ze netreba sa s nimi hrať a diskutovat o tej "chybe" co som spravil ale začať urážať a mlatit vsak on vie ze si naschval všímal chyby...
Da sa povedat ze odvtedy som taký aký som.... A odvtedy sa s nikym nehrám uz vyše 3 rokov ...
@5 musíš mu proste prijebat a povedať narovinu tak jak tu ze keď si všíma každú chybu na tebe a chce sa ti smiat tak nech sa ukáže v bitke alebo tak, uvedom si ze on vie to co ty...
Ak si sracka tak neprestane...
@sexywoman ale ja proste nemožem bitku ani nič,lebo jeho ma každý rad aj baby,len problém by som stoho mal, aj ked myslím že mám nato mu vraziť,bol by stoho veľký problém
@deeo nie som srac,asi by sa mi dosť ulavilo keby som mu ukázal že viem sa brániť a že nemože si domna kopať kolko chce,že sa viem uraziť... tak asi mu niečo poviem nabudúce, on tak ,,nenápadne,, ohovára, neviem či si myslí že som slepý alebo hluchý ...
@crowley pred 3-ma rokmi som mal 50/54kg, dnes mám 89 kg... A všetko svaly....
Riso169 musíš ho obehnut v sile, proste ak máš strach a nemáš naňho tak sa ti bude smiat aj naďalej smola...
Aj ja som na konci roka hovoril ze ešte trocha a uz budú prazdniny výdrž to prijeb mu potom!!! A vydržal som, skús aj ty teraz cez prazdniny trocha zdrsniet a keď sa znovu v septembri začne smiat tak ho začni urážať aj keď to bude odveci, všetci tam hrajú hru ale všetci budú vedieť ze zaco ho urážas... Povec mu všetko co i ná nom vsimnes a zaco sa mu smiali v minulosti nešetri slovami musí to byť drsne prípadne mu prijeb ja neviem... Proste musíš zaútočiť...
Takychto kokotkov je bohuzial vela. Podla mna sa nebojis toho ze by si mal problemi keby mu najebes ale sa mu bojis najebat. Kym mu proste neprijebes tak kokotko ti bude picovat coraz viacej a vaicej. Tez sme mali v triede takehoto co nakonci gymnazia uz spoluziakovy picoval na mamku hocikde na plnu hubu. Keby mu dobre s necim jebol hned na zaciatku tak taketo nieoc nehrozi :}
@riso169 ne vazne, zajeb mu, ine nepomoze ... furt sme fakticky zvierata a ten kto ukaze silu, ten ma respekt a nedovolia si na neho ostatni ... ci uz svojou mentalnou alebo inou silou zarobis vela prachov alebo dakomu fyzicky zajebes, ukazes tym, ze ty si ten velky pan .. vahanim budes len na posmech
ziadna ignoracia naopak ty chod za nim deptaj ho sikanuj ho a rob mu zle, ohovaraj ho za chrbtom vymysli mu nejaku prezyvku a deptaj ho aj psychicky napadni ho od chrbta a skopni ho na zem bud svina zakerna
Ideál by bolo @21 ale ná to nemáš gule... Počuj, nie si z TN alebo okolia?? Za 20 e mu rozjebem hubu tak ze si ani nespomenie kdo si... Myslím to vážne, TS keby hej...
@riso169 Nechcem ti radiť, že sa s ním máš biť ale ak ho budeš len ignorovať, tak sa z toho stane samozrejmosť a môžu si na to zvyknúť aj ďalší spolužiaci. Rozhodne to neignoruj ak nechceš, aby sa s toho stala šikana.
Veľa šťastia.
@deeo ked ti niekto prefikne zenu a ty mu prijebes, tak sa nieco zmeni na tom, ze si nevies udrzat zenu a ona musi jebat s inymi? Ci co vlastne tou bitkou vyriesis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Neurobil si si rešpekt v partii bohužiaľ
Na začiatku roka sme hrali karty a on znovu zacal, ale uz som bol taký ako teraz... Zacal sa smiať uz neviem nacom, a ja som mu povedal ci mu jebe na tu jeho hlavu cigansku ( aj keď nebol cigán), a povedal som ze na takej picovine sa nedá smiat tak ak ma problém tak nech nie je sracka a nech mi to povie päsťami... On sa pozrel vedľa a ze: to co sa mu stalo"...
A ja som mu dal facku postavil sa a ze nech mi to vrati ... On nič tak som ho zacal urážať ze ma hlavu jak ryba prijebana ze strasne smrdi atď, a zacal ho tak fackat... Škoda ze nič nespravil, len uz som videl tie červené oči tak som ho nehal... A vtedy som si uvedomil ze netreba sa s nimi hrať a diskutovat o tej "chybe" co som spravil ale začať urážať a mlatit vsak on vie ze si naschval všímal chyby...
Da sa povedat ze odvtedy som taký aký som.... A odvtedy sa s nikym nehrám uz vyše 3 rokov ...
Ak si sracka tak neprestane...
už 3 roky máš 45 kíl
predstav si ze ti raz dakto prefikne zenu ... ale bude to chlap, co ho ma pol mesta rado ... tiez mu nezajebes ?
Riso169 musíš ho obehnut v sile, proste ak máš strach a nemáš naňho tak sa ti bude smiat aj naďalej smola...
Aj ja som na konci roka hovoril ze ešte trocha a uz budú prazdniny výdrž to prijeb mu potom!!! A vydržal som, skús aj ty teraz cez prazdniny trocha zdrsniet a keď sa znovu v septembri začne smiat tak ho začni urážať aj keď to bude odveci, všetci tam hrajú hru ale všetci budú vedieť ze zaco ho urážas... Povec mu všetko co i ná nom vsimnes a zaco sa mu smiali v minulosti nešetri slovami musí to byť drsne prípadne mu prijeb ja neviem... Proste musíš zaútočiť...
musis ukazat ze si psycho a ze sa nezastavis pred nicim, musis ukazat kto je v triede najvacsi kapo di tutti kapi.
Veľa šťastia.
magor
Veď si vlastný život a keď zbadá, že na jeho nálady nereaguješ, spakuje sa.
Len sa prosím ťa nehádaj a nerob zbytočne sprostosti typu "ja som macher, jednému natrhnem to druhému hento"