Je tu niekto z UKF-ky, kto si do AIS-u omylom prihlásil predmet a zistil to až na konci semestra? Lebo mne sa to teraz stalo a neviem, čo sa s tým dá robiť...
Stále nás na to upozorňujú ...môžeš ísť za vedúcou katedry a skúsiť to s ňou poriešiť... tá to potom napíše dekanovi a ten ti buď uzná omyl a predmet ti vyškrtne alebo nie ( na 90% ti ho neuzná ) a teda Fx .... na toto si treba dávať veľký pozor
to bol volitelny, a problem je aj v tom, ze ja som ho nemala prihlaseny ani na rozvrhu, takze vyucujuca ma tam vlastne ani nema - nema mi to kde zapisat.. Vysvetlovala som im to, ale vraj to je uz v systeme, aj ked to nie je na rozvrhu...
Ja raz nepochopím, ako sa toto niekomu môže stať. Šak si to skontrolujem, či tam nemám nič, čo tam mať nemám a po druhé, si hneď vytlačím výkaz a tam vidím svoje predmety.
Ja viem, že tvoj problém to nevyriešilo, len som sa potrebovala podeliť s mojim rozčarovaním.
@overexcitedgirl ja som taka nestastnica.. Povodne som si ten predmet chcela prihlasit, .. spekulovala som posledny den, ked sa to dalo este menit,, a nakoniec to ostalo tam...
stalo sa to mojim spolužiačkam, ale niektoré mali takto vyše 5 predmetov navyše..a neuznali im to, že si to dali omylom, resp. zabudli odhlásiť..takto majú o 5xFx naviac ..takže nevidím veľké šance u teba, že ti to uznajú ako omyl..prepáč...
..nabudúce si treba dať lepší pozor a poriadne skontrolovať a dať to het, keď nie si naň prihlásená
ak si niekto nechtiac zapise 5 predmetov navyse a vsimne si to az po semestri tak je to vlastne celkom slusny vyber studentov ktori tam nemaju co robit
U nás veci s AISom neriešia tety na študijnom, ale systémový integrátor... On s predmetmi manipulovať vie, pokým semester ukončený nie je, ale jeho kompetencie sú závislé od nariadení dekana resp. prodekana. a ak je to zmena, ktorú dekan neschváli, nikto ti ju nevykoná, keďže zmeny sa tam zaznamenávajú aj s menom človeka, čo ich vykonal.
Čiže buď sa obráť na čo najvyššie postaveného človeka, alebo sa zmier s FX.
ja som uz zmierena s FX - co tam uz po nom. Lenze ten predmet som nemala prihlaseny ani na rozvrhu, ten semester je uz uzavrety, takze vyucujuci mi ho nema ani kam napisat,, a na studijnom mi povedali, ze ked to nebudem mat zapisane v AIS, tak vykaz nemozem odovzdat.... ...slak ma asi z toho trafi... este aby som ich prosila, aby mi zapisali FX
@jana2710 ja som uz zmierena s FX - co tam uz po nom. Lenze ten predmet som nemala prihlaseny ani na rozvrhu, ten semester je uz uzavrety, takze vyucujuci mi ho nema ani kam napisat,, a na studijnom mi povedali, ze ked to nebudem mat zapisane v AIS, tak vykaz nemozem odovzdat.... ...slak ma asi z toho trafi... este aby som ich prosila, aby mi zapisali FX
@etelnair ..tiež som sa nad tým trošičku pozastavila AKO si to nemohli všimnúť a vyhodiť tie predmety het, keď ich mali vyše 5
@nikki92 ..ani tie moje spolužiačky ich nemali prihlásené v rozvrhu a tuším si tam nechali potom prázdne miesto alebo im predsa len zapísali tí vyučujúci FXko (ale či aj v AIS to tiež neviem)..to už neviem ako dopadli ..a inak som tiež z UKFky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak je to povinne voliteľný alebo voliteľný, tak ti dajú Fx a na budúci semester si dáš namiesto toho iný alebo proste ten istý..
neviem.. zavolaj na študijné, kým sa to dá vyriešiť.. možno budeš musieť len vyplniť nejaký papier o zrušení predmetu alebo také niečo
Ja viem, že tvoj problém to nevyriešilo, len som sa potrebovala podeliť s mojim rozčarovaním.
..nabudúce si treba dať lepší pozor a poriadne skontrolovať a dať to het, keď nie si naň prihlásená
Čiže buď sa obráť na čo najvyššie postaveného človeka, alebo sa zmier s FX.
Ak je to povinne voliteľný, máš smolu...Fx a musíš si ho zopakovať budúci rok (poprípade si za tento dáš nejaké iné PVčko, ktoré sa ti tam naskytne).
Ak to bola výberovka, tak to máš u riti...výberovky nemusíš opakovať, aj keby si mala Fx.
@nikki92 ..ani tie moje spolužiačky ich nemali prihlásené v rozvrhu a tuším si tam nechali potom prázdne miesto alebo im predsa len zapísali tí vyučujúci FXko (ale či aj v AIS to tiež neviem)..to už neviem ako dopadli ..a inak som tiež z UKFky