@jazka994
Ten sa vytratil (ak budem optimista) v roku 2008
Ak budem realista tak v roku 2004 MAX 2005.
Posledný dobrý album songov čo som počul bol v roku 2004 a to Trancemaster4000
@jazka994
No teraz neviem pri DJ Red 5 – Da Bass mi na discogu píše že je to žáner Euro House, ale aj Progressive trance, naozaj neviem kde to zaradiť.
Či do housu alebo trancu, ale to je asi jedno nie?
Ale práve by som chcel spraviť takú väčšiu diskotéku, len to je ten problém že o ten žáner už väčšina ľudí nemá záujem, naozaj nájdeš 8 ľudí za 120 ktorým sa páči trance poprípade dance
Spraviť 1týždňovu párty s obrovským množstvom ľudí každý deň by sa hralo 8 hodín raz ráno, potom večer, na vonku aj vo veľkej hale. S najlepší ozvučením aké by bolo možné
Mohol by byť deň, dva voľna ak by bol záujem. Poprípade by sa v jeden alebo dva dni hralo 12 hodín nepretržite.
Ale to sú len také moje sny
asi tak. trance ako cisty trance neni. to bolo mozno pred 10 rokmi odkedy sa cely trance posunul na progressive trance a odtial do nejakeho tech-trance az do tech-house. same sracky
@ chlorofyl
Ano tá je dobrá taký úplne klasický trance, pamätám si keď som to prvý krát počul v okolo roku 2005
Neviem či počúvaš aj uplifting, nič krasnejšieho som nepočul
Marc Dawn - Random Walk (Nu NRG Remix)
Odporúčam pustiť večer úplne od začiatku vypnúť monitor a zatvoriť oči.
Keď som to počul prvý krát absolútna explózia emócií
Ohľadne toho progressive trancu rok 2000
Dj Mellow-D - @ Night (Short Original Mix)
Myslím si že ten beat tam je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
JJ práve sa dívam že sa to skôr hodí k tomu eurodancu
Ten sa vytratil (ak budem optimista) v roku 2008
Ak budem realista tak v roku 2004 MAX 2005.
Posledný dobrý album songov čo som počul bol v roku 2004 a to Trancemaster4000
No teraz neviem pri DJ Red 5 – Da Bass mi na discogu píše že je to žáner Euro House, ale aj Progressive trance, naozaj neviem kde to zaradiť.
Či do housu alebo trancu, ale to je asi jedno nie?
Ale práve by som chcel spraviť takú väčšiu diskotéku, len to je ten problém že o ten žáner už väčšina ľudí nemá záujem, naozaj nájdeš 8 ľudí za 120 ktorým sa páči trance poprípade dance
Spraviť 1týždňovu párty s obrovským množstvom ľudí každý deň by sa hralo 8 hodín raz ráno, potom večer, na vonku aj vo veľkej hale. S najlepší ozvučením aké by bolo možné
Mohol by byť deň, dva voľna ak by bol záujem. Poprípade by sa v jeden alebo dva dni hralo 12 hodín nepretržite.
Ale to sú len také moje sny
No tak progressive trance bol aj v tej dobe len v menšom množstve a neznel vobec zle.
Moment najem sa, a nájdem ti nejakú skladbu.
Ano tá je dobrá taký úplne klasický trance, pamätám si keď som to prvý krát počul v okolo roku 2005
Neviem či počúvaš aj uplifting, nič krasnejšieho som nepočul
Marc Dawn - Random Walk (Nu NRG Remix)
Odporúčam pustiť večer úplne od začiatku vypnúť monitor a zatvoriť oči.
Keď som to počul prvý krát absolútna explózia emócií
Ohľadne toho progressive trancu rok 2000
Dj Mellow-D - @ Night (Short Original Mix)
Myslím si že ten beat tam je
Napríklad?